Verdens ledende

GEZE: Produkter, systemløsninger og tjenester for dører og vinduer

GEZE står for innovasjon, den høyeste kvaliteten og holistisk støtte av byggetjenesteteknologi – fra den innledende ideen og planleggingen til driftsimplementeringen med serieprodukter for skreddersydde systemløsninger og individuell service og vedlikehold. Vi tilbyr et omfattende produktutvalg for dør-, vindus- og sikkerhetsteknologi og er en stor drivkraft bak det digitale nettverket med bygningsautomasjon.

Automatiske dørløsninger for tilgjengelighet eller brannvern, vindusdrivenheter for naturlig ventilasjon eller for røyk- og varmeavtrekk i tilfelle brann, digital nettverkstilkobling av dører og vinduer for bygningsautomasjon – disse er bare noen få eksempler fra vår serviceportefølje. Vårt mål er å utvikle beskyttelsesverdige bygninger med høyeste grad av komfort og største mulige sikkerhet for bygningsbrukere.

Les mer

Produkter og løsninger for:

Last Item Background
Individuelle løsninger for bygningen Kontorkomplekser, sykehus eller kjøpesentre - her kan du finne de riktige løsningene for bygningen din når det gjelder funksjonalitet, bekvemmelighet og estetikk.
Familieforetak

Globalt vellykket

GEZE GmbH hovedkvarter

Vi har vært en globalt vellykket og finansielt sunn familiedrevet bedrift siden 1863. Vår utførelse, komfort og design har kontinuerlig imponert våre kunder over hele verden. Samtidig som vi fortsetter kontinuiteten, er vi alltid nysgjerrige, dynamiske og åpne overfor de nyeste trendene og markedene. Vi driver frem det digitale nettverket og bygningsteknologien for å utvikle beskyttelsesverdige bygninger.

Mer om selskapet

160 år med GEZE

213

lokasjoner

22

land

160

år med GEZE

Vi har mer enn 3200 personer ansatt globalt, og trenden er ytterligere vekst. Vårt internasjonale hovedkontor befinner seg i Leonberg. Våre 37 datterselskaper finnes imidlertid over hele verden: For å leve opp til vårt serviceprinsipp, er vi alltid nær våre kunder og kan tilby utmerket service på stedet.

Gå til våre lokasjoner