Demobil

GEZE demobil på turné

Hos GEZE er mobilitet en topprioritet. Hvor smidige vi er demonstreres ikke bare av våre innovative produkter og tjenester: Vår GEZE demobil er også på farten over hele Europa for å presentere våre nyeste produkter og løsninger.

GEZE er mobil i hele Europa takket være demobilen

På turneen fra nord til sør og fra øst til vest har våre GEZE demobiler samlet hele 370 000 km siden 2007 - og besøkt utallige imponerende steder og opplevd uforglemmelige øyeblikk.

De siste årene har GEZE demobil ikke bare vært på turné i Tyskland, men også over det europeiske kontinentet.

GEZE demobil har allerede stoppet i Italia, Baltikum, Ungarn, Hellas, Bulgaria, Serbia, Østerrike, Finland, Norge, Sverige, Romania, Polen, Kroatia, Bosnia, Slovenia, Tyrkia, Ukraina, Spania, Frankrike, Makedonia og Sveits... mange land ble til og med besøkt flere ganger. Tross alt kan et gjensyn gi like mye glede som å bli kjent med nye steder.

En ekte showstopper

Den fire tonn tunge demobilen er omtrent 7,5 meter lang, 2,3 meter bred og over tre meter høy. Den kompakt, men allikevel omfattende bilen er utstyrt med aktuelle innovasjoner i dør-, vindus- og sikkerhetsteknologi og våre bygningsautomatiseringsløsninger.

Du finner ytterligere informasjon om GEZE demobil her:

GEZE demobil-flyer (PDF | 604 KB)

Opplev GEZE-løsninger direkte

Vi gleder oss til nye turer med GEZE demobil i Europa!
Forresten: Du kan bestille GEZE demobil enkelt og ukomplisert for arrangementer.

Kontakt oss