Services

GEZE Services

Hos GEZE er målet vårt at du er fornøyd over tid, og vi ønsker at produktene våre skal møte behovene dine på en pålitelig og problemfri måte. Derfor legger vi vekt på omfattende rådgiving og tjenester – gjennom hele prosjektsyklusen. Du finner en liste over våre mange tjenester nedenfor.

Service og originaldeler

Løsningsorientert service - rask, kompetent og tilpasset

Med våre tilpassede tjenester støtter vi deg i nettverksbygging, administrasjon og vedlikehold av systemene dine. Vi gir deg råd enten du tilpasser eller moderniserer, og hjelper med kjøp av reservedeler.

Serviceavtaler

GEZE på stedet!

Nettsted teaser-bilde serviceavtaler

GEZE tilbyr tilpassede serviceavtaler for systemene dine: fra vanlig vedlikehold til rask feilsøking i en nødssituasjon. Lær mer om tjenestene våre her!

Gå til GEZE-serviceavtaler

Last ned GEZE-servicebrosjyren (PDF | 1,72 MB)

Serviceavtaler på nett

Trenger du en tekniker?

GEZE Service Fahrzeuge Deutschland

© GEZE GmbH

GEZE tilbyr deg mulighet til enkel og pålitelig igangsettelse av prosjekter på nett. Vær nøye ved utføring av bestilling på nett. Vi sender deg en bekreftelse så snart vi mottar bestillingen. Hvis du ikke har noen spørsmål, videresendes bestillingen til serviceteknikerne våre for videre håndtering.

Gå til skjema for bestilling på nett

Opplæring

Mer kompetanse med GEZE-opplæringsøkter

Alltid oppdatert med GEZE!

© Karin Fiedler / GEZE GmbH

Våre lokale produktopplæringer tilbyr et omfattende kvalifiseringsprogram for GEZE-produkter. Opplæringen vår gjør det mulig for deg å få kompetanse for installasjon og igangsettelse av GEZE-produkter.

Hold deg oppdatert!

I tillegg til produktopplæringsøktene våre, som først og fremst er designet for å rettes mot installasjonsselskaper, tilbyr vi separate arrangementer for arkitekter og planleggere. Deltakere kan lære mer om emner som dørautomatisering, dørteknologi og sikkerhetsteknologi. Sammen utvikler vi løsninger for komplekse dørstandarder.

Vi vil gjerne utarbeide et tilpasser opplæringsprogram for deg. Kontakt oss via telefon på +47 63 95 72 00 eller e-post:

Skriv en e-post

Gå til GEZE-opplæring og seminarer

Verktøy og hjelpemidler

Verktøy og hjelpemidler for planlegging og installering av GEZE-produkter.

I tillegg til personlig rådgiving, kan vi støtte deg med en rekke apper og verktøy som du kan bruke i hverdagen din til å planlegge, installere og vedlikeholde bygningsledelsessystemer: for eksempel i konfigurering av Powerturn, beregning av systemdesign til vinduer, eller planlegging og konfigurering av en rekke dører. GEZE YouTube-kanalen vår tilbyr også mange nyttige videoer om installering av GEZE-produkter.

Gå til GEZE-verktøy og hjelpemidler

Informasjon om vårt selskap, produkter og tjenester.

Du finner omfattende materiale i nedlastingsområdet vårt. Mer informasjon er tilgjengelig i GEZE-kundeportalen. Hvis du trenger mer informasjon, må du ikke nøle med å kontakte oss personlig.

Gå til nedlastingsområdet

Kontakt

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Har du spørsmål eller forslag? Det er mange måter du kan kontakte oss på.

Kontakt

GEZE Norge +47 63 95 72 00 Hotline for architects +47 63 95 72 00

Omfattende og brukervennlig

© Karin Fiedler / GEZE GmbH

For å tjene deg enda bedre og mer omfattende, tilbyr vi en rekke tjenester, applikasjoner og portaler for å gi deg ekstra støtte og for å åpne for nye bruksalternativer. For beregningsverktøy i GEZE-portalen, se her:

GEZE-VERKTØY OG HJELPEMIDLER

Be om tilgang