Installering

GEZE - din partner for individuell konsultasjon og helhetlig støtte

GEZE tilbyr omfattende informasjon og tjenester for å gjøre det enkelt å installere produktene våre og konsultere kundene dine. Med vår helhetlige konsultering og veletablerte kompetanse, støtter vi deg gjennom alle deler av prosjektsyklusen – enten det er på nett, over telefonen eller direkte på stedet.

Installeringsinformasjon

Installering av GEZE-produktene dine

GEZE Service Shooting 2022

© Karin Fiedler / GEZE GmbH

GEZE Service Shooting 2022

© Karin Fiedler / GEZE GmbH

GEZE-produkter:

 • er designet for å være enkle å installere
 • Smart fix monteringssystem kan i noen tilfeller
 • kombineres for å lage individuelle løsninger
 • er tilgjengelig i en rekke varianter for å tilfredsstille forskjellige behov
 • kan tilpasses hvis du ber om dette


Støtte fra GEZE for installering/montering gis gjennom:

 • installeringsvideoer og installeringsveiledninger
 • programvarestøttet igangsettelse av produkter
 • GEZE-portaler med spesifikke installeringsdokumenter
 • opplæringskurs for installasjon og igangsettelse
 • teknisk støtte er tilgjengelig når som helst fra GEZE Service

Igangsettelse og vedlikehold

GEZE-produkter som hold-åpen-systemer, automatiske dørsystemer eller systemer for røyk- og varmeavtrekk (RWA) øker komfortnivået i en bygning. Samtidig er de alltid en viktig del av et sikkerhetskonsept. Dette er grunnen til at byggelovene stiller strenge krav til installasjon, inspeksjon og vedlikehold av slike systemer.

Installeringsvideoer

Installeringsinstruksjoner for produktene våre på GEZE YouTube-kanalen

Gå til vår GEZE YouTube-kanal for å finne mer informasjon om GEZE-produktverdenen i et egnet videoformat. I tillegg til presentasjoner av GEZE-løsninger, har vi også installerings- og monteringsvideoer tilgjengelig for deg. Disse gir deg all den hjelpen du trenger når du jobber med GEZE-produkter.

Gå til GEZE YouTube-kanalen
Konsultasjon

Individualisert og bransjespesifikk konsultasjon

© Karin Fiedler / GEZE GmbH

Uansett hvordan prosjektet ditt ser ut, kan du være trygg på at GEZE vil støtte deg som en kompetent løsningsleverandør og pålitelig partner. Vi er godt kjent med alle bransjene, både innenlands og utenlands, noe som gir oss muligheten til å gi deg optimal planleggingsstøtte. Du vil motta omfattende prosjektkonsultasjon for alle spesifikasjoner, løsninger og supporttjenester.

Serviceekspertene i GEZE har mange års erfaring og kjenner til alle kravene til byggesystemer. De får stadig videreopplæring som dekker de endrede forskriftene og retningslinjene. Vi kan til og med møte svært individualiserte krav sammen med deg.

Lær mer om våre bransjeløsninger

Ta gjerne kontakt med oss for en personlig konsultasjon:

Gå til kontaktskjemaet
Profesjonell opplæring

Utvikle kunnskap og nytte

Finn ut mer om GEZE-produktene våre i ett av våre ekspertopplæringskurs.

Finn ut mer om GEZE-produktene våre i ett av våre ekspertopplæringskurs. © Karin Fiedler / GEZE GmbH

Opplæringssenteret vårt tilbyr et omfattende kvalifiseringsprogram for GEZE-produkter sammen med seminarer om krav og retningslinjer, slik at vi kan holde deg oppdatert om tekniske emner og nye produkter. Vi bekrefter deltakelsen din ved å gi deg en attest eller kompetansebevis for igangsettelse av GEZE-produktene våre.

Målet med denne tjenesten er å gjøre deg kjent med GEZE-produktene som er tilpasset dine spesialområder. Å få kunnskap om utvidelsesmulighetene som tilbys med passende tilbehør, vil også gi deg selvtillit foran kundekonsultasjoner.

BIM-objekter

GEZE støtter handelsvirksomheter i BIM-prosessen

Kan du også levere denne til meg som et BIM-objekt?

Dørbransjen blir stadig møtt med denne og lignende forespørsler. GEZE tilbyr mange års erfaring med BIM for å støtte handelsbedrifter med forskjellige tjenester:

 • levering av forhåndskonfigurerte dørobjekter
 • støtte til prosjekter  
 • svar på spørsmål knyttet til BIM
 • Informasjonsarrangementer for BIM
   

Lær mer om BIM

Installeringsverktøy

Apper og verktøy for installeringen din

Med GEZE installeringsverktøy kan du se frem til å gjennomføre prosjektet ditt, avslappet og uten stress. Vi støtter deg i det daglige arbeidet ditt ved å gi deg informasjon, konfigurasjonsverktøy og spesialiserte produkter for installeringsingeniørene. Takket være appen vår, kan du ta med deg en rekke GEZE-produkter, selv når du er på farten.

Powerturn-dørmaskin

Powerturn-dørmaskin

Du kan enkelt og raskt bestemme hvilke bruksområder Powerturn passer best for: den elektroniske dørkalkulatoren trenger bare noen få verdier for å kunne gi klare spesifikasjoner for mulig bredde og vekt på dørblader.

Gå til Powerturn-dørmaskinen

Konfigurerer automatiske dørsystemer, inkludert kabelplaner

GEZE-kundeportalen gir deg mulighet til enkel planlegging og konfigurasjon av automatiske dørsystemer. Når du har fullført konfigurasjonen, vil du automatisk motta en kabelplan. Dette gjør mer enn bare å forenkle planleggingsprosessen: Fordi planene er tilordnet en bestemt bestilling, hjelper de også til å samle nøyaktig dokumentasjon. For å starte planleggingsprosessen nå, logger du deg enkelt inn på kundeportalen vår:

gå til konfigurasjon av automatiske dørsystemer i GEZE-kundeportalen

Verktøy for roterende og buede skyvedører 

GEZE-kundeportalen gir deg mulighet til enkel planlegging og konfigurasjon av automatiske karuselldører og buede skyvedører. For å starte planleggingsprosessen nå, logger du deg enkelt inn på kundeportalen vår:

Gå til verktøyet for roterende og buede skyvedører i GEZE-kundeportalen

Manuelt foldeveggsystem-konfigurasjonsverktøy

Omfattende prosjekter kan opprettes for manuelle skyveveggsystemer (manuelle foldeveggsystemer) basert på bare noen få detaljer. Automatisk genererte oppsett og detaljtegninger forenkler og fremskynder installeringen av systemet. De konfigurerte manuelle foldeveggsystemene kan deretter enkelt bestilles direkte gjennom kundeportalen vår. 

Gå til manuelt foldeveggsystem-konfigurasjonsverktøyet i GEZE-kundeportalen

GEZEthermic

GEZEthermic beregner varmeoverføringskoeffisientene, såkalte U-verdier, for GEZE-skyvedører med henvisning til EN ISO 1077-1:2006-09. Du kan bruke U-verdiene som er bestemt gjennom denne funksjonen i energibalanseberegningen din.

Last ned GEZEconnects (1.74 MB)

LogiKal datapakke

Når du planlegger, beregner, konstruerer og bestiller fasader, kan du benytte deg av GEZE-produktdata fra Orgdata, BMEcat og Datanorm. Gjennom et enkelt museklikk kan du inkludere de tekniske detaljene som pakkeløsninger i beregninger og planlegging, samt integrere dem i videre produksjonsprosesser. Spesielle krav kan enkelt oppfylles. Selv komplekse systemer kan enkelt planlegges og produseres uten noen tekniske problemer.

Be om din GEZE datapakke fra Orgadata eller ta kontakt med oss:

Gå til Orgadata

Ta kontakt med oss

Kabelplanlegging © GEZE GmbH

Kabelplanlegging

Når du overfører konfigurasjonsresultatene fra WinCalc kontrollsenterkonfigurasjonen til GEZE-kundeportalen, vil brukerne automatisk motta en kabelplan i samsvar med de tilpassede eiendomsspesifikke detaljene. Dette gjør mer enn bare å forenkle planleggingsprosessen. Fordi planene er tilordnet en bestemt bestilling, hjelper de også til å samle nøyaktig dokumentasjon.

Logg inn på GEZE-kundeportalen

GEZEconnects

Forenkle oppsettet av automatiske dørsystemer Ved å laste ned programvaren vår, kan du opprette en trådløs forbindelse mellom en PC og det automatiske dørsystemet levert av GEZE. Alle innstillinger for dørsystemet utføres og lagres ved hjelp av vårt intuitive grensesnitt. I tillegg viser diagnostiske funksjoner de viktigste funksjonsparameterne til dørsystemet i sanntid.

Last ned GEZEconnects (107 MB)

Logg inn på GEZE-kundeportalen

GEZE-portalen vår tilbyr et bredt utvalg at verktøy som gjør det enkelt for deg å velge fra vårt utvalg av produkter – som konfigurasjonsverktøyet for planlegging av dører og vinduer. Vi tilbyr deg også mulighet til å bestille produktene våre direkte på nett. Logg deg inn på GEZE-kundeportalen for å benytte deg av alle tjenestene våre.

Logg inn på GEZE-kundeportalen

Downloads

Informasjon å laste ned

Kontakt

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Har du spørsmål eller forslag? Det er mange måter du kan kontakte oss på.

Kontakt

GEZE kommer til deg. Med vår nye GEZE demobil

© GEZE GmbH

GEZE har vært «på veien» siden 2007 for å vise frem de nyeste produktene og løsningene våre. Etter å ha reist hundretusenvis av kilometer over hele Europa, har demobilen blitt et inventar i arrangementskalenderne til mange distributører, installasjonsingeniører og partnere.

Last ned brosjyre (PDF | 604 KB)

Mer informasjon om GEZE-demobil