Planlegging

God planlegging er halve jobben – GEZE hjelper deg

Konstruksjonsprosjekter blir stadig mer komplekse grunnet nye retningslinjer og innovative teknologier. Vår ekspertise kan hjelpe deg med prosjektene dine. Vi tilbyr deg personlige og individualiserte konsultasjoner i alle prosjektets faser. Vi gir deg nødvendig produktinformasjon og effektive verktøy.

BIM-objekter

Integrert planlegging for bygninger med GEZE BIM-objekter.

  • Last ned BIM-objekter helt gratis
  • Tilgjengelig for ArchiCAD, Autodesk Revit, Nemetschek Allplan
  • Plug-in for grensesnitt til dørkonfigurasjonsverktøyet

Når du bruker ArchiCAD, Revit eller Allplan, kan du laste ned og konfigurere BIM-objektet fra GEZE i CAD-programvaren din. BIM tilbyr flere fordeler i tillegg til visualisering av bygninger som er spesielt interessante i planleggings- og konstruksjonsfasen. GEZE BIM-objektene inneholder informasjon som kan evalueres for å gi deg vedlikeholdsprosesser som er enkle å planlegge, med forutsigbare kostnader.

Lær mer om GEZE BIM-objekter

Invitasjon til tilbydere

De riktige dokumentene til anbudet ditt

GEZE kan hjelpe deg med å lage prosjekt- og produktspesifikke invitasjoner til tilbydere, tegninger og kabelplaner. De tilhørende boilerplate-tekstene og -verktøyene er tilgjengelig for nedlasting på nettstedet vårt og i GEZE-katalogen.

Du kan også stole på GEZE-prosjektkonsulentene våre. De gir deg gratis støtte for å utvikle alle de nødvendige tekniske løsningene, tverrfaglig planlegging og oppretting av lister over dører.

Gå til anbudstekster på GEZE-nettstedet

Send oss en e-post for mer informasjon

GEZE får utmerkelser fra arkitekter

Arkitekter blir regelmessig kartlagt for å finne ut hvilke byggevareprodusenter de foretrekker å jobbe med, samt hvem som leverer de beste produktene og løsningene.

Vis mer Vis mindre

Arkitekter elsker GEZE

© GEZE GmbH

Dobbel pris: Under 2017 Architects’ Darling Award tok GEZE gull i kategorien "Automatiske dører2. Selskapet tok også bronse i kategorien "Sikkerhet og adgangsstyring". 

Golden Phoenix hedrer de mest etterspurte løsningene i byggenæringen. Rundt 2000 arkitekter og planleggere deltok i den store spørreundersøkelsen for å evaluere hvem som tilbød de beste produktene og løsningene.

Individualisert og bransjespesifikk konsultasjon

© Karin Fiedler / GEZE GmbH

Uansett hvordan prosjektet ditt ser ut, kan du være trygg på at GEZE vil støtte deg som en kompetent løsningsleverandør og pålitelig partner. Vi er godt kjent med alle bransjene, både innenlands og utenlands, noe som gir oss muligheten til å gi deg optimal planleggingsstøtte. Du vil motta omfattende prosjektkonsultasjon for alle spesifikasjoner, løsninger og supporttjenester.

Serviceekspertene i GEZE har mange års erfaring og kjenner til alle kravene til byggesystemer. De får stadig videreopplæring som dekker de endrede forskriftene og retningslinjene. Vi kan til og med møte svært individualiserte krav sammen med deg.

Lær mer om våre bransjeløsninger

Ta gjerne kontakt med oss for en personlig konsultasjon:

Gå til kontaktskjemaet
Opplæring

Opplæring for arkitekter og planleggere

I opplæringsøktene våre tar vi for oss de vanligste spørsmålene til arkitekter og planleggere angående dørautomatisering, dørteknologi og sikkerhetsteknologi. Som systemprodusent forstår vi samspillet mellom de forskjellige kravene og kan anvende denne kunnskapen til et best mulig utvalg av nødvendige komponenter på dører. Lær mer om opplæringskurs i ditt område.

Planleggingsverktøy

Nyttige planleggingsverktøy for prosjektet ditt

Sammen med personlige konsultasjoner, kan våre GEZE-planleggingsverktøy også støtte deg direkte på arbeidsplassen. GEZE-planleggingsverktøy kan hjelpe deg å designe prosjekter mer effektivt. For eksempel kan dører og vinduer planlegges på nett. Takket være appen vår, kan du ta med deg en rekke GEZE-produkter, selv når du er på farten.

Administrasjon av GEZE-lister over dører

Lister over dører fungerer generelt som et grunnlag for å utarbeide ordlyden i en anbudstekst da de gjør at alle krav til dørene sammenfattes så omfattende som mulig. Tydelig menynavigasjon, kommentarfelt og komfortable funksjoner hjelper brukerne med å fylle ut GEZE-listene for dører. Samtidig gir de mange forklaringene deg hjelp til å ta beslutninger. GEZE tilbyr brukere en løsning som er enkel å bruke. Logg inn på GEZE-kundeportalen

Logg inn på GEZE-kundeportalen

Powerturn-dørmaskin

Powerturn-dørmaskin

Bestem enkelt og raskt hvilke bruksområder Powerturn passer best for: Ved å legge inn bare noen få detaljer, kan den elektroniske dørkalkulatoren gi deg nøyaktige resultater for mulige dørbladbredder og -høyder.

Gå til Powerturn-dørmaskinen

Konfigurerer automatiske dørsystemer, inkludert kabelplaner

GEZE-kundeportalen gir deg mulighet til enkel planlegging og konfigurasjon av automatiske dørsystemer. Når du har fullført konfigurasjonen, vil du automatisk motta en kabelplan. Dette gjør mer enn bare å forenkle planleggingsprosessen: Fordi planene er tilordnet en bestemt bestilling, hjelper de også til å samle nøyaktig dokumentasjon. For å starte planleggingsprosessen nå, logger du deg enkelt inn på kundeportalen vår: 

gå til konfigurasjon av automatiske dørsystemer i GEZE-kundeportalen

Verktøy for roterende og buede skyvedører 

GEZE-kundeportalen gir deg mulighet til enkel planlegging og konfigurasjon av automatiske karuselldører og buede skyvedører. For å starte planleggingsprosessen nå, logger du deg enkelt inn på kundeportalen vår:

Gå til verktøyet for roterende og buede skyvedører i GEZE-kundeportalen

GEZE WinCalc

WinCalc

Tidsbesparende, brukervennlig og praktisk. WinCalc tar seg av komplekse beregninger knyttet til utformingen av et vindussystem. Dette programmet lar deg også beregne manuelle så vel som motoriserte ventilasjonsvinduer, røyk- og varmeutvinningsvinduer (RWA) og NRWGs, samt å utforme den aktuelle nødstrømstyringsenheten for røyk- og varmeutvinning (RWA).

Logg inn på GEZE-kundeportalen

GEZEthermic 

GEZEthermic beregner varmeoverføringskoeffisientene, såkalte U-verdier, for GEZE-skyvedører med henvisning til EN ISO 10077-1:2006-09. Du kan bruke U-verdiene som er bestemt gjennom denne funksjonen i energibalanseberegningen din. 

Last ned GEZEthermic (ZIP | 10,62 MB)

LogiKal datapakke

Når du planlegger, beregner, konstruerer og bestiller fasader, kan du benytte deg av GEZE-produktdata fra Orgdata, BMEcat og Datanorm. Gjennom et enkelt museklikk kan du inkludere de tekniske detaljene som pakkeløsninger i beregninger og planlegging, samt integrere dem i videre produksjonsprosesser. Spesielle krav kan enkelt oppfylles. Selv komplekse systemer kan enkelt planlegges og produseres uten noen tekniske problemer.

Be om din GEZE datapakke fra Orgadata eller ta kontakt med oss:

Gå til Orgadata

Ta kontakt med oss

Kabelplanlegging © GEZE GmbH

Kabelplanlegging

Når du overfører konfigurasjonsresultatene fra WinCalc kontrollsenterkonfigurasjonen til GEZE-kundeportalen, vil brukerne automatisk motta en kabelplan i samsvar med de tilpassede eiendomsspesifikke detaljene. Dette gjør mer enn bare å forenkle planleggingsprosessen. Fordi planene er tilordnet en bestemt bestilling, hjelper de også til å samle nøyaktig dokumentasjon.

Logg inn på GEZE-kundeportalen

Logg inn på GEZE-kundeportalen

GEZE-portalen vår tilbyr et bredt utvalg at verktøy som gjør det enkelt for deg å velge fra vårt utvalg av produkter – som konfigurasjonsverktøyet for planlegging av dører og vinduer. Vi tilbyr deg også mulighet til å bestille produktene våre direkte på nett. Logg deg inn på GEZE-kundeportalen for å benytte deg av alle tjenestene våre.

Logg inn på GEZE-kundeportalen

Downloads

Informasjon å laste ned

Ekspertplanlegging

Hjelp med ekspertplanlegging

Planleggingshjelp for dørsystemer

© Maciej Lulko / GEZE GmbH

Avhengig av installasjonskonteksten, må dører tilfredsstille flere retningslinjer for brannsikkerhet, innbrudd, varmeisolering, lydisolering og tilgjengelighet. De resulterende kravene viser seg ofte å være høyst komplekse. I større byggeprosjekter blir dører registrert i lister over dører som inneholder spesifikasjoner for hver dør.

Deltakelsen av forskjellige byggfag i planleggings- og konstruksjonsprosessen eller manglende samlet gjennomgang av dørteknologi, kan hemme implementeringen av svært komplekse dørsystemer. GEZE tilbyr konsultasjon med dørplannlegging og hjelper deg å velge komponentene.

Retningslinjer og krav for tilgjengelighetsplanlegging

Selvbestemmelse er spesielt viktig for mennesker med nedsatt funksjonsevne og for eldre. De ønsker å oppleve omgivelsene sine uavhengig av sine begrensninger. Heldigvis har samfunnet begynt å være mye mer oppmerksom på temaet tilgjengelighet. Opprinnelig ble det forbundet med kroppslige begrensninger, alderdom og sykdom, men i dag er fokuset mye mer rettet mot de store fordelene ved tilgjengelighet, nemlig uavhengighet, komfort og sikkerhet. Barrierefri bygging er allerede innarbeidet i en rekke standarder og forskrifter.

Som med den generelle byggelovgivningen i Tyskland, er det juridiske grunnlaget for barrierefri bygging for det meste overlatt til de ulike regionene. Dette gjør planleggingen svært komplisert. GEZE er kjent med de tilhørende normene og retningslinjene og hjelper deg gjerne i planleggingsfasen.

Lær mer om tilgjengelighet

GEZE-produktvideoer på YouTube

Gå til vår GEZE YouTube-kanal for å finne mer informasjon om GEZE-produktverdenen i et egnet videoformat. Sammen med presentasjon av GEZE-løsninger i produktvideoene, har vi også lastet opp videoer for installasjon og montering. Bruk disse for å få mest mulig ut av arbeidet med GEZE-produktene.

Gå til GEZE YouTube-kanalen
Kontakt

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Kontakt