Casestudier

Glassestetikk: Helglassdører fra GEZE i Leonardo Glass Cube

Integrerte helglassystemer (IGG) er noen av de mest innovative løsningene på glassmarkedet. Vårt imponerende eksempel på innovativ glassestetikk er Leonardo Glass Cube i Bad Driburg; GEZE har utstyrt integrerte helglassystemer her, med GEZE TS 550 IS-gulvfjær.

Integrert helglassystem i Leonardo Glass Cube

Leonardo Glass Cube, konferanse- og arrangementsbygningen til designerglassproduktleverandøren Leonardo, ble åpnet i 2007. GEZEs integrerte helglassystemet tilførte frihet til designet til den imponerende glassfasaden, hvis visuelle estetikken tidligere ble påvirket av skyvebeslagsystemer og profiler.

Sømløs glassfasade – med helglassdører fra GEZE

Helglassdør med dobbelt blad i Leonardo Glass Cube, innvendig. Bilde: MM Fotowerbung for GEZE GmbH

Transparent glassfasade uten synlige teknologielementer: Helglassdør med GEZE TS 5000 dørlukker.

Helglassdører fra GEZE integrerer profilen og skyvebeslagsystemet usynlig mellom glassrutene til fluktenden med karm for å skape en stabil overflate - uten synlige eller deler på glassoverflaten. Overflaten gir med sin høye kvalitet gjennomsiktig og visuell lyshet. Hele ‘vindusintelligensen’ befinner seg mellom rutene: Takket være en diskret trykket glasskant på innsiden av ruten, er teknologien bak den så å si usynlig. Dette bidrar til å skape et stilistisk, ensartet fasadedesign, uansett om man bruker modulære glasskyvevegger, manuelle eller automatiske skyve- slagdører laget av glass eller innglasset enkle eller pendeldører.

Tilpassede glassdører med GEZE integrert helglassystem

Det fleksible helglassystemet kan brukes i helglassfasader i det innvendige eller utvendige området, og i faste og fleksible romsepareringssystemer, som en måte å dele venteområder på flyplasser, eller som delinger i konferanse- og arrangementsbygninger, kjøpesentre, banker, resepsjonsområder eller moderne kontorfløyer. Designalternativene er nesten uendelige. Samtidig oppfyller helglassdører fra GEZE et bredt utvalg av krav hva gjelder design og funksjonalitet:

  • Individuelle glassdesignkrav kan innfris ved å bruke spesielle typer glass, f.eks. med skjermtrykkmønstre.
  • Spesifikke behov som for eksempel økt varmeisolasjon, lydisolasjon eller sikkerhetskrav kan oppfylles med GEZE IGG.
  • Pålitelig funksjonalitet: IGG-løsningene bevarer alle fordelene med de pålitelige GEZE-skyvebeslagsystemene uten begrensning – inkludert flere mulige individuelle innstillinger.

Som de eksisterende GEZE-skyvebeslagsystemene, kjenntegnes det integrerte helglassystemet fra GEZE også av lave vedlikeholdskostnader og høyt nivå av brukervennlighet.

Helglassdører med maksimal estetikk

Helglassdør med dobbelt blad i Leonardo Glass Cube, utvendig. Bilde: MM Fotowerbung for GEZE GmbH

Sømløs dørprofil med høy funksjonalitet: Integrert helglassystem fra GEZE.

I Leonardo Glass Cube fremhever de minimalistiske helglassdørene kombinasjonen av myke, flytende strukturer og et klart, rettlinjet skall. Våre integrerte helglassystemer støtter derfor glassmerkets ambisjon om å bli et livsstilsselskap.

GEZE-produkter i Leonardo Glass Cube i Bad Driburg

  • Integrerte helglassystemer (IGG)
  • GEZE TS 550 IS gulvfjær
  • GEZE TS 5000 dørlukker