Casestudier

GEZE dørlukkere: Brukervennlig på høyeste nivå

Tysklands første fjellferiested er plassert i hjertet av de bayerske alper. Konseptet til Berchtesgaden Kempinski Hotel kombinerer luksuriøs modernitet med naturlige elementer. GEZE utstyrte det femstjerners hotellet med nyskapende produkter slik som GEZE Boxer integrerte dørlukkere.

GEZE dørsystemer for de høyeste kravene til utforming

Kempinski Hotel Berchtesgaden, plassert i en høyde på over 1000 m, ble utformet av de anerkjente Munich-arkitektene Kochta. Naturlige farger og former er like vesentlig for utformingen til feriestedet som materialvalget og utformingen på belysningen. Den topp moderne dørteknologien fra GEZE er perfekt i tråd med utformingskonseptet til dette ekstravagante prosjektet.

Automatiske skyvedører i helglass i inngangsområdet

Automatisk dør i glass i hotellets inngang.

Elegant design: Automatisk skyvedørsystem i glass med Slimdrive SL-stasjoner i inngangen.

To automatiske skyvedører i helt glass i hovedinngangen til hotellet ønsker hotellgjestene velkommen. GEZE valgte GEZE IGG integrert helglassystem til den automatiske døren, som integrerer profiler og dørbeslag usynlig mellom de bevegelige fløyene. I kombinasjon med Slimdrive SL-drivet, som kun er 70 mm høyt, er denne løsningen både elegant og funksjonell. I tillegg til dens lille konstruksjonshøyde, kjennetegnes Slimdrive SL også av dens allsidighet - drivet er også sertifisert under DIN 18650. De minimalistiske skyvedørene i helglass gir en kontrast til den naturlige steinfasaden, og passer perfekt med hele utformingskonseptet til fjellferiestedet.

GEZE Boxer - elegant integrert dørlukker

Berchtesgaden Kempinski Hotel tilbyr 126 gjesterom og 12 suiter. Alle romdørene har blitt konsekvent utstyrt med GEZE Boxer dørlukkere for å tilby gjester og personale optimalt enkel tilgang. De integrerte dørlukkerne fra Boxer-serien passer nesten usynlig inn i dørfløyen, noe som gjør at de passer perfekt med luksushotellets eksklusive romkonsept. GEZE tilbyr Boxer dørlukkere i to ulike lukkerstørrelser.

  • Størrelser 2-4 beveger dørfløyene med en bredde på opptil 1100 mm og en vekt på opptil 130 kg
  • Størrelser 3-6 beveger dørfløyene med en bredde på opptil 1400 mm og en vekt på opptil 180 kg

Den integrerte Boxer ISM dørlukkeren med mekanisk koordinator passer for bruk på dører med dobbeltfløy. Versjonen Boxer E-ISM tilbyr ytterligere brukervennlighet og økt sikkerhet, og er også utstyrt med en elektromagnetisk hold-åpen-enhet, i tillegg til en mekanisk koordinator.

Funksjonelle gulvdørlukkere for store dører i korridorområder

Korridorområde med romseparering av glass og åpen glassdør.

Tunge korridordører kan holdes åpen hver for seg med GEZE gulvdørlukker.

En del av korridorområdet til Berchtesgaden Kempinski Hotel er delt av med skyvedører i helglass. Rommene kan gås inn i via store glassdører. GEZE utstyrte de tunge dørene montert på strukturelle belter med TS 550 E-G gulvdørlukkere, og TS 550 E-IS-G-versjonen med en integrert koordinering for dobbeltfløydører. Den høye bærekapasiteten til gulvdørlukkerne, hold-åpen-vinkelen med variabel justering og justerbarheten til videre parametere slik som stengekraft og hastighet spilte en avgjørende rolle for bestemmelsen om å satse på disse løsningene.

GEZE produkter i Berchtesgaden Kempinski Hotel

  • GEZE IGG integrerte helglassystemer
  • Slimdrive SL-driv
  • GEZE Boxer dørlukker
  • TS 550 E-G gulvdørlukker
  • TS 550 E-IS gulvdørlukker