Casestudier

Automatiske dører i perfeksjon: GEZE bygningsteknologi i Jansen Campus

Jansen Campus markerer en videre utvidelse av Jansen AGs hovedkvarter i Oberriet i den sveitsiske kantonen St Gallen, med et stort fokus på utformingsfunksjoner. Skreddersydde automatiske dører og nyskapende sikkerhetsteknologi fra GEZE passer perfekt inn i campusens samtidslinjer.

Automatiske dører passer perfekt med utseendet til Jansen Campus

Den nye bygningen, utformet av Davide Macullo-arkitektene og bygd til en kostnad av 14 millioner sveitserfranc, består av fire triangulære forbindende strukturer, hver etasjer høy. GEZE har implementert topp moderne automatiske dører både i inngangen til campusen og i området innendørs samt trappene, noe som oppfyller bygningens høye krav hva angår sikkerhet og universell utforming.

Funksjonalitet og sikkerhet, takket være GEZE Slimdrive drivenhet

Lineære skyvedørsystemer med de elegante, bare 7 cm høye GEZE Slimdrive drivsystemene, er stjernene i verdenen med automatiske dører. Slimdrive SL-FR RC2-versjonen kombinerer arkitektonisk dørperfeksjon med maksimal funksjonalitet:

  • kraftig og svært stille drivenhet
  • testet innbruddssikkerhet i tråd med motstandsklasse 2
  • økt sikkerhet for rømningsvei - sikker åpning selv i tilfelle brann

Automatiske dører - tilgjengelighet for alle dørstørrelser

Branndører i glass i trappen.

Ved farer stenges branndørene til trappene sikkert og automatisk.

Romslige lineære skyvedører utstyrt med GEZE Powerdrive-driv kjennetegner inngangsområdet til den nye bygningen. De kraftige drivsystemene håndterer den høye vekten og store åpningsbreddene til skyvedørfløyene elegant og uanstrengt - kontinuerlig, pålitelig og sikkert. Økonomiske og elegante ECdrive-driv gir konsekvent lett tilgang for de mindre, lineære skyvedørsystemene i bygningen, med dørbladvekt på opptil 120 kg.

Forebyggende brannvern: multifunksjonelle dørsystemer

I tillegg til lineære skyvedører, leverte GEZE også forskjellige automatiske slagdørsystemer for Jansen Campus. Store slagdører med tunge dørfløyer og høy bevegelsesfrekvens ble utstyrt med kraftige TSA 160 NT slagdørsautomatikk. De åpner og lukker dørfløyene helt automatisk og tilgjengelig - og nesten stille også.

GEZE branndører - en sikkerhet

I Jansen Campus har de manuelle branndørene med dobbeltfløy blitt utstyrt med TS 5000 E-ISM dørlukkere med en tosidig varierende justerbar hold-åpen-enhet i glideskinnen. Dette kombinerer elegant tilgjengelighet og forebyggende brannvern. I åpen stilling, innfrir dørfløyene på universell utforming. I tilfelle brann, identifiserer den integrerte brann- og røykmelderen i glideskinnen automatisk røyken, overkjører hold-åpen-funksjonen og får døren til å lukkes automatisk. En integrert koordinering (ISM) sikrer at dørfløyene lukkes fullstendig etter hver åpning, og fullfører branndørfunksjonen. Den jevnt runde utformingen til GEZE dørlukkerne fortsetter i dørlukkerne til TS 4000-serien som også brukes i en rekke dører i campusen.

GEZE-produkter i Jansen Campus

  • Slimdrive SL-FR RC2 driv
  • TSA 160 NT slagdørsautomatikk
  • GEZE TS 5000 E-ISM dørlukker
  • GEZE TS 4000