Eksempelstudier

Glasskilleveggsystemer understreker det usedvanlige designet til Novotel Hotel Heathrow

Hvis man ser gjennom anmeldelsene av Novotel London Heathrow Airport, vil man i tillegg til vanlige kommentarer som «ny, ren, komfortabel» se begreper som «moderne design» og «uvanlig atmosfære» overraskende ofte. GEZE-produkter, glasskilleveggsystemet og de automatiske skyvedørene, bidrar også til disse gjesteanmeldelsene.

GEZE er involvert i alle utviklingsstadier av et prosjekt

Hvis vi skal støtte kundene våre optimalt, er det viktig at vi er involvert tidlig i et prosjekt. Særlig hvis det er spesifikke krav til design og estetikk, siden det kan forhindre unødvendig og noen ganger anstrengende omarbeiding. Vi bruker en GAM (Global Account Management) til dette. Den støtter kundene våre fra starten av prosjektet - til kontinuerlig service og vedlikehold. Helt fra starten arbeidet GEZE UK GAM-teamet, som er ansvarlig for hotellgruppen, tett med byggherrene og utviklerne fra Nine Group, interiørarkitektene Koncept Interior Design i London og de Kent-baserte jernhandlerne Franchi plc.

Hele GEZE UK-teamet samarbeidet tett på prosjektet, fra salg og distribusjon til service og økonomi. De jobbet sammen for å imøtekomme kundens spesifikke krav, gjennomførte besøk til stedet og ga råd om spørsmål knyttet til installasjonene våre. Resultatet er et veldig imponerende hotell som virkelig setter en ny standard innen sektoren. Det er et hotell med mange fantastiske egenskaper som tydelig viser at rimelig luksus er oppnåelig.

Andy Howland, salgs- og markedsdirektør i GEZE UK

Automatiske skyvedører ved hotellinngangen – på sitt beste med en GEZE Slimdrive

Det handler om førsteinntrykk, særlig for hoteller som først vil imponere sine gjester, og deretter ønske dem velkommen på en praktisk og lett tilgjengelig måte. Derfor trenger et godt hotell dører som er funksjonelle og sikre, men som også passer med designet og støtter gjestenes komfort på en mest mulig «usynlig» måte. GEZE Slimdrive SL NT er perfekt for disse kravene: Et automatisk lineært skyvedør-system for rømningsveier, som også er ideelt for glassfasader med store forventninger til design. Med en høyde på bare 7 cm er Slimdrive som er installert her nesten usynlig, og fungerer praktisk talt lydløst, men kan likevel bevege vekter på opptil 125 kg. Slimdrive er ideell for bygninger med høyt besøkstall, for eksempel Novotel som ligger like ved Heathrow lufthavn. Sensorer på dørene sørger for sikkerhet, slik at barnehender eller personer som står i døråpningen ikke blir fanget i skyvedørene.

Automatiske skyvedører - GEZE Slimdrive ønsker hotellets gjester velkommen

Den automatiske skyvedøren vår passer ideelt inn i trappen opp til resepsjonen, og sammen med baldakintaket skaper den en imponerende opplevelse når du kommer inn i hotellet.

En rekke muligheter for romseparering, takket være manuelle skyvevegger fra GEZE

Inne i hotellet fanger romsepareringen mellom baren og restaurantområdet øyeblikkelig oppmerksomheten. Her hjelper vårt tilpassede manuelle skyveveggsystem (MSW) med å åpne eller dele av rommet til forskjellige formål, som for eksempel private arrangementer eller frokostservering. De glaserte panelene – ni totalt – står i skjønn kontrast til de naturlige formene og mønstrene i himmel og skyer, og passer perfekt inn i rommets luftige følelse. Med SmartGuide-rullevognen, utviklet av GEZE, kan alle fløyvarianter implementeres praktisk, enkelt og ekstremt brukervennlig. Det intelligente glasskilleveggsystemet gjør det dermed mulig å skape romslig, moderne arkitektur og setter standarder med den unike utformingen av baren og restaurantområdet.

Lær mer om manuelle skyvedørsystemer

Glasskilleveggsystem

Det variable og brukervennlige glasskilleveggsystemet gjør det mulig å konfigurere det samme arealet på mange forskjellige måter uten store anstrengelser, og uten at det føles begrenset.

Sikker og stille dørlukking – viktig for hotellets gjester

Individuelt justerbar lukkekraft bidrar til å redusere støyen som genereres når folk kommer inn i eller ut av rommet.

GEZE TS 2000-dørlukker © GEZE GmbH

Hoteller har mange dører, som må overholde mange forskjellige krav – og Novotel Heathrow er intet unntak. Hotellet har over 166 rom, et treningsstudio, et bibliotek, møterom, en restaurant og en takbar med utsikt over flyplassen. «Fred» og «støyreduksjon» er de viktigste temaene for hotellgjester – særlig i nærheten av en flyplass. På hoteller er det vanlig å høre dører smelle når gjester forlater rommene. Ikke her: GEZE-dørlukkere brukes på alle dører for å sikre at de lukkes nesten stille, så de ikke forstyrrer andre hotellgjester. Dette oppnås takket være den justerbare lukkekraften, som kan stilles inn individuelt avhengig av dørens vekt. Samtidig sørger de for at dørene lukkes trygt for å tilfredsstille juridiske brannvernregler.