Casestudier

Velkommen til kjøpesenteret CityLife i Milano med GEZE automatiske dører.

Kjøpesenteret CityLife i Milano er et av de mest interessante byutviklings- og arkitektoniske prosjekter i vår tid. Det nye bolig- og forretningsdistriktet vil permanent forme ansiktet til det moderne Milano. Alle besøkende til dette spektakulære kjøpesenteret går gjennom automatiske dører fra GEZE – velkommen!

Toppmoderne arkitektur: kjøpesenteret CityLife i Milano

Kjøpesenteret CityLife vikler seg gjennom fotgjengersonen til området med likt navn i det tidligere utstillingssenteret Fiera Milano. Den spektakulære utformingen av kjøpesenteret CityLife ble foretatt av det kjente arkitektfirmaet Zaha Hadid Architects. Distriktet, som strekker seg over tre nivåer, kombinerer mote, underholdning, barer og restauranter. Attraktive shoppingfasiliteter med over 100 butikker, i tillegg til en kino og restauranter, vil skape en livlig atmosfære for dette ambisiøse byutviklingsprosjektet.

Vi i GEZE Italia er veldig stolte av å være del av et så prestisjefylt prosjekt. Løsningene våre er noen av de mest innovative alternativene på markedet i dag, og vi er glade for at arkitektfirmaet har tatt oss med.

Marco Montiglio, administrerende direktør i GEZE Italia

GEZE automatiske dører i inngangsområdet

Automatiske dører hvor enn du ser - en nøkkelfunksjon på et kjøpesenter. Bilde: GEZE GmbH

Automatiske dører hvor enn du ser - en nøkkelfunksjon på et kjøpesenter. © GEZE GmbH

Over 30 automatiske dører fra GEZE ble montert under konstruksjonen og er nå i bruk i det brede og lyse inngangsområdet til kjøpesenteret. De automatiske skyvedørsystemene som ble valgt til det prestisjefylte prosjektet er de slanke og elegante Slimdrive BO- og ECdrive FR-systemene, som garanterer stabil pålitelighet og sikkerhet på høyeste nivå for innganger og rømningsveier. Med attraktiv design og lave plasskrav, integreres dørsystemene nesten usynlig i glassdørene og bidrar til optimal bruk av naturlig lys i det innbydende inngangsområdet til kjøpesenteret CityLife.

Skyvedører fra GEZE ønsker besøkende velkommen til CityLife

Begge skyvedører er sertifiserte i samsvar med DIN 18650 og kan kombineres med rømningsveisystemet GEZE SecuLogic (EC-FR-RWS), adgangskontroll og bygningsstyringssystemet. En spesielt viktig funksjon for rømningsveier: Integrerte oppladbare batterier sørger for nødåpning og -lukking i tilfelle et strømbrudd. Automatiske dører og skyvedørsystemer fra GEZE gir derfor et viktig bidrag til sikkerhet og komfort i kjøpesenteret CityLife i Milano.