Casestudier

GEZE automatiske dører fremmer en positiv atmosfære for unge pasienter

GEZE er også ledende leverandør av teknologi for dører, vinduer og sikkerhet i Storbritannia. GEZE UK Ltd implementerte topp moderne dørløsninger i John Radcliffe Children’s Hospital i Oxford, og kombinerte på en dyktig måte klinisk funksjonalitet med en komfortabel atmosfære for de unge pasientene.

Usynlig effektivitet: Slimdrive SL skyvedørsanlegg

Glassede skyvedørsanlegg ved inngangen til barnesykehuset.

Automatisk skyvedørsanlegg i glass med Slimdrive SL-drivere i diskret 70 mm design.

John-Radcliffe Children’s Hospital designet av Parry Bowen-arkitektene, og bygd i henhold til de nyeste standardene for sykehusarkitektur. Det virkelige blikkfanget til hovedinngangen er den automatiske skyvedøren med dobbeltfløy, med et kraftig GEZE Slimdrive SL-system som jobber nesten usynlig takket være dens konstruksjonshøyde på kun 70 mm. Slimdrive SL drivautomatikk passer diskret og elegant inn i den moderne klinikkfasaden, og administrerer stille og effektivt tusenvis av bevegelsessykluser hver dag på det travle barnesykehuset.

"Vi er henrykt over utformingen til inngangsområdet vårt. Det er nøyaktig den atmosfæren som forventes av et moderne barnesykehus. Den kvalitetstunge utførelsen utgjør et vesentlig bidrag til en komfortabel og inviterende atmosfære for pasienter og klinisk personell," sier Vickie Holcroft, prosjektleder ved John Radcliffe Hospital.

Automatiske slagdører: brukervennlighet i hele det kliniske området

Døråpnersystemene fra GEZE TSA drivserien brukes overalt i det kliniske komplekset hvor funksjonalitet og lett adgang er av særlig viktighet. Den automatiske TSA 160 døråpneren sikrer lett og pålitelig åpning og lukking av de automatiske dørene, selv i ofte beferdede områder. TS 4000 karmdørlukker gir fleksibel, lett adgang på slagdører med manuell åpning. Lukkekraften til dørlukkerne kan stilles inn på hver enkelt, og kan perfekt justeres for å møte behovene til hvert kliniske område. De gjør dørfløyer i stand til å bli åpnet med minimal anstrengelse, f.eks. for barn og svake voksne. TSA-drivenhetene gjør transport av senger og/eller pasienter lettere for klinisk personell.

Den raffinerte arkitekturen til John Radcliffe Children’s Hospital krever trygge og slitesterke produkter som kan stå imot høyt press, men samtidig integreres estetisk inn i utformingen til bygningen. Slimdrive SL er den perfekte løsningen for dette. Døråpnersystemene fra TSA-produktseriene er også uunnværlig i sykehusene. Enkel adgang som krever lite anstrengelse sikrer rask fremgang gjennom klinikkbygningen - en forutsetning som kan redde liv.

Jules Quested-Williams, sjef for salg og marketing ved GEZE UK Ltd

Adgangsstyring for overvåkede klinikkområder

For å ivareta adgangsstyring til sensitive klinikkområder, ble slagdørene til operasjonsrommene og avdelingene for intensiv kardiologi også utstyrt med et TSA-driv med et elektromagnetisk låsesytem. Dette garanterer at kun autoriserte personer kan få adgang til disse områdene.

GEZE-produkter i John Radcliffe Children’s Hospital

  • TSA 160 automatisk døråpner
  • TS 4000 karmdørlukker