Casestudier

GEZE om bord i AIDAdiva: Toppmoderne dørsystemer for luksusskipet

Som det første AIDA Cruises-klubbskipet, kombinerer AIDAdiva toppmoderne teknologi og praktisk utstyr på havet. GEZE leverte skreddersydde dør- og sikkerhetsløsninger som understøtter AIDAdivas høye standarder for komfort, funksjonalitet og sikkerhet.

Dørkomfort på havet

AIDA Cruises lanserte AIDAdiva 20. april 2007. med brask og bram. Det første av fire klubbskip fra det internasjonalt anerkjente cruiseselskapet kjennetegnes av, blant annet, det høye antallet utvendige lugarer med sin egen balkong og den toppmoderne scene- og underholdningsteknologien om bord. GEZE støtter komfort på havet med skreddersydde dør- og skyveveggsystemer.

Funksjonelle dørlukkere - perfekt for ethvert miljø

Komfortabel, tilgjengelig og sikker: Skyvedør på innsiden av skipet (bilde: Ingrid Fiebak for GEZE GmbH)

Skyvedørsystem på dekket til AIDAdiva

Elegante automatiske skyvedører har blitt installert i flere deler av skipet. skyvedørsystemer som GEZE VTM 300 eller GEZE SLIMDRIVE VTM er perfekt konstruert for tungt trafikkerte områder og gir trygg, tilgjengelig brukervennlighet, selv når skipet opplever ekstreme bevegelser. Ulike buede skyvedører og teleskopskyvedør supplerer den utrolige arkitektoniske design om bord på AIDAdiva.

Andre GEZE-produkter brukt på AIDAdiva passer nesten umerkelig inn i omgivelsene - som GEZE Boxer-dørlukkeren fullstendig integrert i dørbladet, med en føringsskinne som kun kan sees når døren er åpen.

Andre GEZE-dørlukkere som for eksempel TS 2000, TS 4000, TS 5000 og TS 4000 Tandem garanterer høy og varig komfort om bord. Passasjerer møter den innovative teknologien når de åpner kahyttdører og -vinduer, i restauranter, barer og mens de tar daglige spaserturer på dekk.

AIDAdiva tilbyr passasjerene et bredt utvalg av kulinariske spesialiteter og førsteklasses underholdning over 13 dekk. Allsidige dør- og skyveveggsystemer fra GEZE var også nødvendige for de syv restaurantene og elleve barene i fitness- og velværeområdet og kasinoet.

Fleksible overflater takket være manuelle skyveveggsystemer

Fleksible bruksmuligheter på dekk: GEZE-skyveveggsystem (MSW) (bilde: Ingrid Fiebak for GEZE GmbH)

Dekket på AIDAdiva med skyveveggsystem

Et elliptisk kjørende manuelt skyveveggsystem (MSW) gir fleksibel brukervennlighet i basseng-/barområdet. Glasspanelskyveveggsystemet kjører rundt DJ-ens pult på øverste dekk. Dette gjør at hele området kan lukkes manuelt med liten innsats, eller åpnes bredt etter behov.

Et strålende lag av skyvelementer, som visuelt minner om surfebrett, sniker seg rundt i selve bassengbaren. Elementene er montert på et MSW-spor og kan flyttes lett og fleksibelt, mens sporets korrosjonsbeskyttelse er spesielt viktig for bruk på havet.

GEZE-produkter på AIDAdiva

  • GEZE VTM 300 skyvedørsystem
  • GEZE Slimdrive VTM skyevdørsystem
  • Integrert GEZE Boxer-dørlukkere
  • GEZE TS 2000 dørlukker
  • GEZE TS 4000 dørlukker
  • GEZE TS 4000 Tandem dørlukker
  • GEZE TS 5000 dørlukkere
  • Manuelle skyveveggsystemer (MSW)