Det automatiske skyvedørsystemet ECdrive T2 for den mest nyskapende ALDI-filialen i Tyskland

Den nye ALDI-filialen i Mühldorf am Inn, i Bayern, er virkelig iøynefallende. Tømmerstrukturen og det enkle, men stilige, utseendet, gjør supermarkedet til et estetisk utropstegn sammenlignet med den arkitektoniske monotonien i bygningene rundt. Vi er glade for å kunne bidra til ALDI SÜDs nye arkitektoniske konsept med et GEZE ECdrive T2 skyvedørsystem.

Avansert dørteknologi for ambisiøs arkitektur

Når kundene nærmer seg den nye filialen, vil den imponerende glassfronten være det første de ser. Den transparente fasaden lar mye naturlig lys strømme ut på den 1200 m2 store salgsflaten, og gir butikken et innbydende utseende. For kontaktene våre hos ALDI SÜD var det viktig at denne arkitektoniske juvelen ble utstyrt med paneler av høyeste teknisk standard som også er visuelt tiltalende. Dobbeltfløyversjonen av ECdrive T2 skyvedørsystemet ble godt mottatt av alle.

Den nye GEZE ECdrive T2 oppfyller fullt ut våre kunders forventninger – ikke bare når det gjelder bærekraft - takket være termisk separerte profilsystemet - men også når det gjelder design, fleksibilitet og ekspertise innen dørinstallasjon.

Josef Viehbeck, regionsjef i GEZE

Termisk separerte profilsystemer og de andre egenskapene til ECdrive T2 overbeviser

Dobbeltdørordningen til ECdrive T2 sørger for komfortabel, barrierefri og kontaktfri tilgang til butikken.

Barrierefri tilgang med GEZE ECdrive T2 © Robert Sprang / GEZE GmbH

I samråd med den ansvarlige arkitekten ble det raskt klart at vårt kraftige og robuste skyvedørsystem var ideelt for ALDI SÜDs krav – ikke minst fordi systemet kunne takle svært store volumer av fotfall. Den gjennomtenkte utviklingen og de mange smarte detaljene imponerte. Døren kunne for eksempel installeres effektivt takket være forborede løpeprofiler og ovale hull. Den heldekkende gulvstyringen for kontrollert drenering av regnvann var også et pluss; det var også den selvrensende rullevognen som reduserer vedlikeholdskostnader. GCprofile Therm støtter til syvende og sist kundens bærekraft, fordi fordi det termisk separerte profilsystemet sørger for enestående energieffektivitet.

Skyvedør med smalt, elegant design

Glir perfekt inn i inngangspartiets generøse glassfront - der ECdrive T2.

Også en optisk attraksjon - skyvedør system ECdrive T2. © Robert Sprang / GEZE GmbH

Men GEZE ECdrive T2 overbeviser ikke bare med sitt gode bearbeidingsgrunnlag og allsidige funksjoner. For arkitekter er optikken på de monterte produktene svært viktig. Derfor er designet til skyvedør systemet med en høyde på kåpen å 100 mm svært smalt og elegant. Dessuten har den finrammede dørprofilen ingen tyngde selv om den er stabil. Man har også sørget for ekstra kunstnerisk klaring: Dermed var deg mulig å tilpasse drivenhetslengden etter foregitt plassbehov og forkorte det til 2.100 mm.

Se ECdrive T2 Video

Før installasjonen hadde vi et arbeidsmøte om produksjonen av den bevegelige fløyen, noe som i stor grad lettet installasjonen av den tilpassede døren for ALDI-filialen. Det betydde også at planleggingsprosessen og forkortelsen av drivlengden ikke lenger var problematisk for oss.

Fritz Grassl, eier av Fritz Grassl Metallbau

Helhetlig service gjennom hele prosjektet

Det første trinnet var å jobbe med ALDI SÜD for å finne den perfekte løsningen, og deretter sette sammen en optimal konfigurasjon. Én av våre viktigste oppgaver var å gi kunden råd om valg av nødvendige profilsystemer. I neste trinn ga vi støtte til installasjonsfirmaet. I et felles arbeidsmøte med Fritz Grassl Metallbau utviklet vi et tilpasset konsept for installasjon av skyvedørsystemet. Arbeiderne i prosjektet var installasjonsingeniører med sertifisering til å installere GEZE-utstyr og var dermed i stand til å utføre detaljplanlegging, uavhengig montering av drivenheten og tilpasning av drivlengden. Konsulentene våre var naturligvis alltid tilgjengelige for å hjelpe alle som var involvert i disse oppgavene.

GEZE er en pålitelig partner i hele produktets livssyklus

Produktkvaliteten og de utmerkede egenskapene til ECdrive T2 var selvfølgelig viktig for ALDI SÜD. Men det viktigste var at dette prosjektet bekreftet at vi tilbyr en servicepakke over gjennomsnittet. Vi er glade og stolte over at vi var i stand til å tilfredsstille kunden og selskapet som er ansvarlig for installasjonen. For det er vårt mål. Vi gir støtte i planleggingsfasen, og med installasjon og vedlikehold. Kort oppsummert: Vi er en pålitelig partner for våre kunder gjennom hele produktets levetid. I tillegg til det automatiske skyvedørsystemet GEZE ECdrive T2, utstyrte vi den nye ALDI SÜD i Mühldorf am Inn med forskjellige versjoner av dørlukkeren GEZE TS 5000. Det er et sikkert tegn på tilliten kunden har til oss.