Verktøy og ressurser

Den digitale verktøykassen - verktøy fra GEZE

Ved hjelp av verktøyene våre, støtter vi deg gjennom alle fasene av et prosjekt, fra planlegging til implementering, inkludert daglig drift. Lær om produktene våre på en praktisk og enkel måte, planlegg og beregne dører med Powerturn dørkalkulator eller design komplekse byggeprosjekter med BIM-objekter. Vi kan også gi deg nyttige verktøy for igangsettelse eller vedlikehold av GEZE-produkter.

Tools

Nyttige verktøy for prosjektene dine

I tillegg til personlig konsultasjon, støtter vi deg med GEZE-verktøyene helt fra planleggingsfasen direkte på arbeidsplassen din, men også under installasjonen av løsningene våre. Med GEZE-verktøy kan du gjøre prosjektene dine mer effektive og se frem til en avslappet implementering av prosjektet ditt. Vi støtter deg i ditt daglige arbeid med viktig informasjon, konfigurasjonsverktøy og spesialprodukter. For eksempel kan dører og vinduer planlegges på nett.

GEZE WinCalc 2.0 Screenshot: Konfigurasjon for vindusteknikk

WinCalc 2.0-skjermbilde for Windows Kalkulator

WinCalc

Tidsbesparende, brukervennlig og praktisk. WinCalc tar seg av komplekse beregninger knyttet til utformingen av et vindussystem. Dette programmet lar deg også beregne manuelle så vel som motoriserte ventilasjonsvinduer, røyk- og varmeutvinningsvinduer (RWA) og NRWGs, samt å utforme den aktuelle nødstrømstyringsenheten for røyk- og varmeutvinning (RWA).

Logg inn på GEZE-kundeportalen

Powerturn Skjermbilde av dørkalkulator

Powerturn Skjermbilde av dørkalkulator

Powerturn-dørmaskin

Bestem enkelt og raskt hvilke bruksområder Powerturn passer best for: Ved å legge inn bare noen få detaljer, kan den elektroniske dørkalkulatoren gi deg nøyaktige resultater for mulige dørbladbredder og -høyder.

Gå til Powerturn-dørmaskinen

Konfigurerer automatiske dørsystemer, inkludert kabelplaner

GEZE-kundeportalen gir deg mulighet til enkel planlegging og konfigurasjon av automatiske dørsystemer. Når du har fullført konfigurasjonen, vil du automatisk motta en kabelplan. Dette gjør mer enn bare å forenkle planleggingsprosessen: Fordi planene er tilordnet en bestemt bestilling, hjelper de også til å samle nøyaktig dokumentasjon. For å starte planleggingsprosessen nå, logger du deg enkelt inn på kundeportalen vår: 

Gå til konfigurasjon av automatiske dørsystemer i GEZE-kundeportalen

Verktøy for roterende og buede skyvedører 

GEZE-kundeportalen gir deg mulighet til enkel planlegging og konfigurasjon av automatiske karuselldører og buede skyvedører. For å starte planleggingsprosessen nå, logger du deg enkelt inn på kundeportalen vår:

Gå til verktøyet for roterende og buede skyvedører i GEZE-kundeportalen

Manuelt foldeveggsystem-konfigurasjonsverktøy

Omfattende prosjekter kan opprettes for manuelle skyveveggsystemer (Manuelt foldeveggsystem) basert på bare noen få detaljer. Automatisk genererte oppsett og detaljtegninger forenkler og fremskynder installasjonen av systemet. De konfigurerte Manuelt foldeveggsystemene kan deretter enkelt bestilles direkte gjennom kundeportalen vår. 

Gå til manuelt foldeveggsystem-konfigurasjonsverktøyet i GEZE-kundeportalen

Pendulo konfigurasjonsverktøy

Design en komplett løsning fra en enkelt kilde, raskt, enkelt og individuelt med Pendolo konfigurasjonsverktøy. Du kan også enkelt legge inn bestillingen direkte på nett. Systemet installeres raskt, uten arbeidskrevende inngrep i gulv, vegger eller tak.

GÅ TIL PENDULO KONFIGURASJONSVERKTØY I GEZE-KUNDEPORTALEN

GEZE THZ

© GEZE GmbH

Kabelplanlegging

Når du overfører konfigurasjonsresultatene fra WinCalc styringssenterkonfigurasjon til GEZE-kundeportalen, vil brukerne også automatisk motta en kabelplan i samsvar med de tilpassede eiendomsspesifikke detaljene. Dette gjør mer enn bare å forenkle planleggingsprosessen. Fordi planene er tilordnet en bestemt bestilling, hjelper de også til å samle nøyaktig dokumentasjon.

Logg inn på GEZE-kundeportalen

tjenestetilfelle

Servicekoffert GEZE IQ vindusdrev © GEZE GmbH

Servicekoffert for vindusstasjoner

Servicekofferten gir deg alt du trenger på stedet for igangsettelse og testing av vindusstasjoner fra IQ windowdrive-serien fra GEZE, selv uten strømtilkobling. Dette betyr at de kan krysses av så snart som mulig. Ved å bruke denne frittstående som et grensesnitt mellom stasjonene og ST 220 GEZE-serviceterminalen, kan du justere slaget og hastigheten til terminalene raskt og enkelt. Den kompakte pakken er ikke bare egnet fra moderne RWA-stasjoner, men også for 24 V stasjoner uten bussteknologi.

Vil du vite mer om servicekoffert? Ring GEZE kundeservice på +47 63 95 72 00.

Downloads

Viktige nedlastinger for prosjektene dine

Services

Flere tjenester for deg

Vi kan hjelpe deg i alle faser av et prosjekt med GEZE serviceverktøy: bli kjent med GEZE-produktene som en del av opplæringskursene våre, og bestill dem direkte via bestillingsskjemaet vårt på nett. Ytelseserklæringene for produktene våre gir deg en oversikt.

Mer teknisk kunnskap gjennom GEZE-opplæringskurs

Opplæringssenteret vårt tilbyr et omfattende kvalifiseringsprogram for GEZE-produkter. Her kan du lære om igangsettelsen av GEZE-produkter og delta på seminarer om standarder og retningslinjer fra opplærings- og forelesningsprogrammet vårt. På den måten vil du alltid være oppdatert.

I tillegg til produktopplæringskursene våre, som først og fremst er rettet mot fabrikanter og installasjonsteknikere, tilbyr vi separate arrangementer for arkitekter og planleggere. Her gir vi informasjon om alle aspekter ved dørautomatisering, dørteknologi og sikkerhetsteknologi, samt utvikler løsninger i fellesskap for komplekse dørkrav. Snakk med oss - vi ser frem til å ønske deg velkommen.

Vi vil gjerne sette sammen et individuelt opplæringskurs for deg. Ta kontakt med oss for mer informasjon: +47 63 95 72 00.

Den nye EU-forskriften for byggevarer

Ytelseserklæring som et nytt produktbevis

Den nye EU-forskriften for byggevarer (BauPV) trådte i kraft 1. juli 2013. Den er juridisk gjeldende og erstatter de foregående retningslinjene for byggevarer (BPR). BauPV gjelder kun produkter som overholder europeiske produktstandarder. Dette påvirker:

  • GEZE dørlukkere - hEN: EN 1154
  • GEZE integrerte slagdører i helglass - hEN: EN 14351
  • GEZE sikkerhetsteknologi - hEN: EN 179, EN 1125
  • GEZE NATURLIG RØYK- OG VARMEAVTREKK - hEN: EN 12101-2

Den siste oppdateringen til forskriften gjelder produsentens “ytelseserklæring”. Den erstatter den tidligere gjeldende samsvarserklæringen og beskriver den konkrete og påviselige ytelsen til et produkt. Krav til CE-merking er også utvidet.

Be om våre tjenester på nett

© Karin Fiedler / GEZE GmbH

GEZE tilbyr deg muligheten til trygt og enkelt å be om våre tjenester på nett. Vær nøye ved utfyllingen av skjemaet på nett. Når vi har mottatt skjemaet ditt, får du umiddelbart en bekreftelse på mottakelsen. Hvis du ikke har noen spørsmål, videresendes bestillingen til serviceteknikerne våre for videre håndtering.

TIL SKJEMA FOR BESTILLING PÅ NETT

BIM-objekter

Integrert planlegging for bygninger med GEZE BIM-objekter.

  • Last ned BIM-objekter helt gratis
  • Tilgjengelig for ArchiCAD, Autodesk Revit, Nemetschek Allplan
  • Plug-in for grensesnitt til dørkonfigurasjonsverktøyet

Når du bruker ArchiCAD, Revit eller Allplan, kan du laste ned og konfigurere BIM-objektet fra GEZE i CAD-programvaren din. BIM tilbyr flere fordeler i tillegg til visualisering av bygninger som er spesielt interessante i planleggings- og konstruksjonsfasen. GEZE BIM-objektene inneholder informasjon som kan evalueres for å gi deg vedlikeholdsprosesser som er enkle å planlegge, med forutsigbare kostnader.

Lær mer om GEZE BIM-objekter

Videos

Dykk inn i GEZEs spennende verden

Gå til vår GEZE YouTube-kanal for å finne mer informasjon om GEZE-produktverdenen i et egnet videoformat. I tillegg til presentasjoner av GEZE-løsninger, har vi også installerings- og monteringsvideoer tilgjengelig for deg. Disse gir deg all den hjelpen du trenger når du jobber med GEZE-produkter.