Ekspertsamtaler om dør-, vindus- og sikkerhetsteknikk

Design og planlegging av leveverdige bygninger byr alltid på betydelige utfordringer og stiller spørsmål til planleggere, arkitekter og installatører. I ekspertsamtalene gir GEZE-ekspertene våre verdifulle tips om aktuelle emner som brannvern, naturlig ventilasjon, digitale adgangskontrollsystemer og profesjonell dørplanlegging – inkludert illustrative praktiske eksempler og løsninger.

Fachvorträge

Digitale adgangskontrollsystemer – effektive løsninger for handelssektoren

Legges GEZE Counter til automatiske dører skapes et adgangskontrollsystem

Legges GEZE Counter til automatiske dører skapes et adgangskontrollsystem

Mange butikkeiere lurer på hvordan de skal løse problemet med å kontrollere antall personer i salgsområdet. Vår ekspertsamtale – «Digital adgangskontroll – sikker overholdelse av myndighetenes øvre grenser for kunder i salgsområdene» – gir svarene. I denne samtalen skisserer våre eksperter hvordan GEZE Counter adgangskontrollsystemet vårt fungerer, de mange fordelene dette gir og hvorfor systemet vil fortsette å gi fordeler selv etter at regjeringens bestemmelser for å håndtere pandemien har blitt lettet.

SE NÅ

Tips for å oppnå effektiv luftutskiftning gjennom naturlig ventilasjon

Automatiske vinduer gir komfortabel naturlig ventilasjon.

Automatiske vinduer gir komfortabel naturlig ventilasjon.

I dag er vi alle akutt klar over at lukkede rom utgjør en økt risiko for luftbåren overføring av smittsomme virus. Men akkurat hvordan kan vi sørge for en effektiv utskiftning av luft i skoler, barnehager, bedrifter og kontorer? Eekspertene våre gir praktiske tips for implementering av naturlig ventilasjon i bygninger, med minimal innsats og liten investering, slik at forsyningen av frisk luft øker, noe som skaper et sunt inneklima.

TIPS: GEZE-LØSNINGER FOR NATURLIG VENTILASJON (PDF | 0.97 MB)

Se nå

Bygningsløsninger: Bli kjent med nye GEZE-løsninger

Ta en titt på våre nye produktsløsninger som vi introduserte for første gang på BAU Online. Bli kjent med de nye løsningene innen feltet dør-, vindus- og sikkerhetsteknikk, enten på video eller på våre trade fair-nettsider:

  • Digital adgangskontroll med GEZE Counter
  • FA GC 170 trådløst utvidelsessett for hold-åpent-systemer
  • PECdrive automatisk skyvedørssystem med IP65-beskyttelse og forbedret korrosjonsbeskyttelse
  • Hermetisk forsegling av GEZE MCRdrive skyvedørssystem
  • IQ box Safety, en TÜV-sertifisert løsning som leverer høyeste nivå av sikkerhet for motordrevne vinduer opp til beskyttelsesklasse 4
  • F 1200+ automatisk vippefeste for store vinduer
  • ... og mye mer!

Tips: I produktbrosjyrene kan du finne andre profesjonelle løsninger som gjør bygninger enda bedre å bo i.

LES MER NÅ