Velkommen til GEZE

For oss er det en selvfølge at vi omgås dine personlige opplysninger på en ansvarlig måte. Dersom vi mottar personlige opplysninger fra deg, bearbeider og bruker vi disse i henhold til de gjeldende nasjonale og europeiske personvernforskriftene. Du finner detaljert informasjon i vår personvernerklæring.

Omfang av samtykket

Jeg samtykker til at GEZE GmbH i Reinhold-Vöster-Str. 21-29 i 71229 Leonberg Tyskland (heretter: GEZE) kan bruke min e-postadresse for å sende meg nyhetsbrev og tilbud. Vi reklamerer om produkter, løsninger og tjenester fra GEZE-gruppen. GEZE-gruppen inkluderer alle datterselskaper som har navnet GEZE i firmanavnet, særlig GEZE Service GmbH.

Emnene det reklameres for, er f.eks. fagtidsskrifter, whitepapers og fagbøker, varer som GEZE produktpaletten, tjenester som seminarer og kurs eller fra GEZE Service GmbH, samt invitasjoner eller påminnelser til disse, invitasjoner til messer og tilstelninger, nyhetsbrev for kunder, rabattkampanjer, konkurranser, meningsmåling, produktinformasjon og -nyheter.

Tilbud online er fagspesifikke webportaler og tilbud om E-Learning, digitale medietilbud, samt tjenester som Lead-kampanjer og markedsundersøkelser.

Rett til tilbakekalling

Du kan kalle tilbake dette samtykket når som helst i fremtiden. Send oss helt enkelt en e-post om dette til data-protection@geze.com. Hvis du kun ønsker informasjon om dine opplysninger, bruker du vår informasjonsskjema for personvern.

Du finner ytterligere detaljer, spesielt til dine rettigheter som registrert, i vår personvernerklæring.