Dørautomatikk sørger for enkel og hygienisk tilgjengelighet i bygninger


Bedre tilgjengelighet betyr økt trivsel og bedre livskvalitet for alle. I dag blir bygg og boliger planlagt og konstruert med tanke på tilgjengelighet for alle brukere uten at noen skal være avhengig av hjelp. Alle ekspertene i GEZE er enige: Automatiske dørsystemer gir en hygienisk løsning som gjør at folk enkelt og uhindret kan bevege seg gjennom bygget uten å måtte berøre dørene.

Vi ser det i alle slags bygninger: behovet for behagelige, automatiske dører. Dagens behov for smittevern har gjort det stadig viktigere at aktiveringen er berøringsfri. I kontorbygninger, hoteller, offentlige bygninger og ikke minst i bygninger i helsesektoren har etterspørselen økt betydelig dette året. Slik oppstår det gradvis en økt bevissthet om betydningen av å ta vare på hverandre. Omtanke er ikke bare et spørsmål om hygiene. Det dreier seg også om å gi alle mennesker samme muligheter for adkomst og fremkommelighet, uavhengig av alder og funksjonshemninger. Tilgjengelighet skal være for alle. 

Berøringsfri aktivering gir hygienisk adkomst

I likhet med alle andre i verden har de ansatte i GEZE måtte innse at behovet for hygieniske løsninger er en realitet – både nå og i fremtiden. Derfor er det en selvfølge at kundene, når de kontakter GEZE, alltid får tilbud om en komplett løsning som sørger for optimal tilgjengelighet i alle bygninger.

GC 306 Berøringsfri nærbryter for aktivering av automatiske dører

Med GEZE aktiveres dørautomatikken med en berøringsfri aktiveringssensor som gjør at dørene kan åpnes uten håndkontakt. Slik unngår man overføring av bakterier fra en person til en annen. Dermed sikres hygienenivået som vi alle ønsker. GEZE har flere aktiveringssensorer på markedet, og GC306 er et fremragende eksempel på høy funksjonalitet kombinert med ren og strøken design.

Produktkvalitet som en del av historien

Som en av verdens ledende leverandører av kvalitetsprodukter til bygge bransjen har GEZE en stolt historikk med leveranser av avanserte produkter og tjenester til kunder i en rekke land.  Med automatiske dørløsninger fra GEZE forenes problemfri adkomst med et bredt spekter av funksjoner i en elegant dørdesign. Automatiske dører egner seg spesielt godt i bygninger med stor trafikk i gangarealene, og de finnes allerede i mange av dagens bygg.

GEZE tilbyr ikke bare en lang rekke automatiske dørfunksjoner tilpasset hver enkelt dør. Vi har også utvidet utvalget av aktiveringsmuligheter og sensorer for å imøtekomme dagens etterspørsel etter hygieniske berøringsfrie løsninger, i tillegg til dørsikkerhet. GEZEs produktutvalg dekker både, pendel-, skyve- og slagdører og kan dermed tilpasses de fleste bygninger. GEZEs Slimdrive EMD-F er i tetsjiktet innen de fleste markeder for sin alltid like pålitelige funksjonalitet for både utvendige og innvendige slagdører, og GEZE Powerturn tilbyr en sterk og solid løsning for de mer omfattende inngangspartiene.

GEZE Powerturn

Automatiske dører er noe man ofte finner på utsiden av inngangsområdet, og GEZE tilbyr også løsninger for å automatisere de innvendige dørene, noe som gjør det lettere å bevege seg gjennom bygningen. GEZE ECturn er en dørautomatikk for lette innvendige dører. Den diskré og elegante utformingen gjør at den passer naturlig inn i rommet, og med sin pålitelige og lydløse drift er den et innlysende valg for kontorer eller helsesentre.