GEZE - 105 E RWA system, LTU arena, Düsseldorf
LTU arena
GEZE - TSA 160 automatic swing door, LTU arena, Düsseldorf
RWA 105 E
GEZE - TSA 160, LTU arena, Düsseldorf
TSA 160 Behinderten-WC
GEZE - RWA 105 E, arena, Düsseldorf
RWA 105 E

En fargerik verden

Arkitektbyrå: J.S.K. Perkins & Will, Düsseldorf

LTU Arena er navnet til en multifunksjonsarena som ble bygget nord i Düsseldorf som erstatning for den gamle Rheinstadion. Den brukes som hjemmebane for Fortuna Düsseldorf og fotballaget Rhein Fire. LTU Arena har fått kvalitetsstempelet „Sprinkler Protected“ – en pris for forbilledelig brannvern.

Spesielt interessant er stadionets sittekonsept. Setene i arenaen er bare tilsynelatende usortert og i mange forskjellige farger. De fargede setene følger en faktisk plan nøyaktig utarbeidet av arkitekten slik at stadionet ser full ut selv når belegget er skralt når kampene overføres på TV. De fargerike setene passer derfor sammen med mottoet og logoen til de olympiske lekene „En fargerik verden“, og fargene gul, rød, blå og svart utgjør sammen med den grønne gressfargen fargene i de olympiske ringene.  

GEZE har bidratt til hallens sikkerhetskonsept og komfort med noen av sine produkter. RWA-anlegget 105 E hindrer i et nødstilfelle utbredelse av røyken via et intelligent luftesystem. Den automatiske svingdørdriveren TSA 160 er en spesialvariant for handikaptoaletter, slik at døren er lett å åpne sittende ved å trykke på en knapp. Forskjellige dørlukkere fra TS 5000-systemet som f.eks. TS 5000 L samt TS 3000 V lukker dører sikkert og pålitelig.