GEZE TS 550 IS, Leonardo Glass Cube, Bad Driburg
GEZE TS 550 IS, Leonardo Glass Cube, Bad Driburg
Leonardo Glass Cube, Bad Driburg
GEZE TS 500 IS

Glassestetikk i krevende objekter

Arkitektbyrå: 3deluxe, Wiesbaden

Integrerte helglassystemer (IGG) hører til blant de mest innovative løsningene på markedet. Der hvor beslagsystemer tidligere ødela profiler og estetikk i glasselementer, skaper GEZE IGG frihet allerede på skissestadiet.

GEZE IGG integrerer profiler og beslagsystem usynlig mellom flate ruter, slik at det oppstår en uavbrutt flate - uten synlige eller utstikkende elementer på glassoverflaten. Den flotte overflaten sørger for transparens og visuell letthet. „Intelligensen“ i vinduene finnes mellom rutene. Trykket på glasskanten på innsiden av ruten skjuler teknologien. Dermed kan det nå skapes et ensartet fasadedesign uten stilbrudd uansett om det dreier seg om modulære skyveveggssystemer, manuelle eller automatiske skyve- og anslags- eller pendeldører.  GEZE IGGkan brukes både innvendig og utvendig i helglassfasader samt i faste og fleksible skilleveggsystemer, f. eks. i møtelokaler, som romlige begrensninger i venteområder på flyplasser eller som atskillelse i kongress- og administrasjonsbygninger, kjøpesentre, banker, ekspedisjonskontorer eller moderne kontorlandskaper. Bruksmulighetene er mange. GEZE IGG oppfyller de fleste krav: med silketrykkmotiv eller bruk av en spesiell glasstype kan individuelle designønsker virkeliggjøres. GEZE IGG oppfyller også funksjonelle retningslinjer, som f. eks. økt varme- og lydvern og sikkerhetskrav. Alle fordelene til de kjente beslagsystemene fra GEZE opprettholdes uten begrensninger for IGG-løsninger. De mange innstillingsmulighetene, små vedlikeholdsomkostninger og høy komfort er andre positive sider ved systemet.

Det integrerte helglassystemet (IGG) med gulvdørlåser TS 550 IS fra GEZE for tofløyede dører levde opp til designglassprodusentens forventninger for kongress- og administrasjonsbygget Leonardo glasskube som ble åpnet i 2007 i Bad Driburg og understreker forbindelsen av myke, flytende strukturer og klare og skarpe linjer. Det bidrar til å virkeliggjøre den tiltenkte utviklingen av glassmerket til et Lifestyle Company.