GEZE Slimdrive im Shopping Centre, Krämaren, Schweden
GEZE Slimdrive in Shopping Centre, Krämaren, Sweden

Krämaren i svenske Örebro

Krämaren” er navnet på kjøpesenteret der GEZE har installert IGG samt Slimdrive-produkter i inngangspartiet.
Oppdraget kom fra NCC Construction Sverige AB, en av de førende entreprenørene i Sverige, men selve prosjektet ble designet av arkitekter fra firmaet Sweco FFNS Arkitekter AB. Arealet til kjøpesenteret er på 10 350 m2, og senteret besøkes av 4 millioner mennesker i året.
Slimdrive SL er et kraftig driversystem som kun er 7 cm høyt og beregnet på automatiske skyvedører som passer elegant inn i de fleste fasader. Det sørger for perfekt integrering selv i de smaleste glassfasader uten bruk av brede pynteprofiler. Den lave konstruksjonshøyden gjør driveren nesten usynlig, samtidig som den er svært kraftig og er godt egnet til høye bevegelsessykluser.
Installasjon og innstillinger skjer raskt og enkelt. Like enkelt er ettermontering i eksisterende fasader. En slitesterk og vedlikeholdsfri høyytelsesmotor driver utstyret nesten lydløst.

I GEZE IGG, det integrerte helglassystemet, er profilen og beslagsystemet usynlig integrert mellom glassrutene – uten utstikkende eller synlige deler på glassoverflaten.