GEZE - GEZE-Products im Shopping Centre, Istambul
Kanyon Shopping Centre in Istanbul
GEZE - TS 500 E floor springs, Kanyon Shopping Centre, Istanbul
TS 500 E floor springs
GEZE - Slimdrive SL, Kanyon Shopping Centre, Istanbul
Slimdrive SL
GEZE - Slimdrive SL, Kanyon Shopping Centre, Istanbul
Slimdrive SL

Bo, arbeide og handle i futuristiske omgivelser

Arkitektbyrå: Jerde Partnership, Los Angeles

Kanyon Shopping Center er et byggekompleks nord i Istanbul som kombinerer boliger, kontorer og butikker.

Fordelt på et areal på 37 500 m² tilbyr bygningskomplekset de besøkende alle typer butikker. De 179 leilighetene skal tilby beboerne alt det man vanligvis finner i forsteder: natur, ro og avslapping. Et 26 etasjers kontorbygg gjør kjøpesenteret til et futuristisk bygningskompleks. De som arbeider der profiterer på kjøpesenterets levende atmosfære.

Arkitekturbyrået ”Jerde Partnership” fra Los Angeles har gitt kjøpesenteret et futuristisk preg med bløte kurver som slynger seg rundt den sentrale plassen. Det flotte ved konseptet til Kanyon Shopping Center er at det ikke kun ble planlagt som et kontorbygg eller et kjøpesenter, men som et sted hvor man skal føle seg vel.

Dette spesielle stedet kunne GEZE utfylle optimalt med sine produkter. Den kun 7 cm høye Slimdrive SL skyvedørsdriveren føyer seg perfekt og diskret inn de moderne fasadene. På nøyaktig samme måte fungerer gulvdørlukker TS 500 E som er installert i inngangene til de ulike butikkene og som i kraft av den elektromekaniske låseenheten ved inngangen kan holdes åpen.