GEZE - MSW Sliding wall element, Mövenpick Hotel, Stuttgart Airport
MSW Design- Sliding wall system
Slimdrive EMD
GEZE - MSW Sliding wall element, Mövenpick Hotel, Stuttgart Airport
Detail: MSW Schiebewandsystem

GEZE åpner dørene på Mövenpick Hotell ved flyplassen

GEZE åpner dørene på Mövenpick Hotell ved flyplassen

Arkitektbyrå: Reichel & Stauth, Braunschweig

Det åtte etasjers hotellet ble bygget etter planlegging av Braunschweig-arkitektene Reichel + Stauth i den østlige delen av korttidsparkeringsplassen i nærheten av terminalene. Glassfasaden har en markant byggestruktur med en avrundet H-form. Det store glasspartiet i rødtoner byr på optimalt innfall av lys på alle områder.

GEZE utstyrte hele det moderne hotellet med bygningsteknologi. På alle romdørene sørger GEZE TS 4000 for sikker låsing. Konferanserommet inneholder flere GEZE ECdrive automatiske skyvedørssystemer som fungerer både økonomisk og pålitelig. I fellesområdene, som for eksempel i foajeen, brukes dørlukkesystemet TS 5000 i R-FS. I tilfelle brann løses festet, og døren låser seg automatisk.  GEZE Slimdrive EMD er den eneste svingdørdriveren med kun 7 cm byggehøyde, og kan derfor integreres nesten usynlig i det sterkt frekventerte barområdet, noe som gjør det enkelt for personalet å gå inn og ut av kjøkkenet.

Hotellets interiør er designet av den verdensberømte designeren Matteo Thun. Et optisk høydepunkt i gjesterommene og korridorene er GEZE MSW designskyveveggsystem med moderne, stiliserte hjortegevir og skogsmotiver. Systemets ulike parkeringsposisjoner gir hotellet en fleksibel og transparent rominndeling. Muligheten for et eget design gir et unikt og særegent utseende.  

Hotellets utseende og dets atmosfære gjør hotellkomplekset til et sanselig sted med opplevelser for alle gjester. Dette sikrer et fornøyelig opphold for både forretningskunder og turister.