GEZE - Hinged door drives TSA 160 Invers, Hesperia Tower Hotel, Barcelona
Automatic sliding door system Slimdrive SL
GEZE - electrical spindle drives, Hesperia Tower Hotel, Barcelona
Spindle drive
GEZE - telescope sliding door drive SLT , Hesperia Tower Hotel, Barcelona
TSA 160 Invers

GEZE-produkter i Spanias metropol

Arkitektbyrå: Richard Rogers, UK og Balaguer y Arquitectos Asociados, Spania

Det nye Hesperia Tower Hotel er den høyeste bygningen i Barcelona med sitt 107 meter høye tårn. Utkastet er resultatet av et internasjonalt samarbeid mellom to kjente arkitektbyråer: Balaguer y Arquitectos Asociados fra Spania og Richard Rogers fra Storbritannia.

Resultatet er en funksjonell og estetisk bygning som føyer seg perfekt inn i de urbane omgivelsene. Tårnet er kronet av en spektakulær glasskuppel med en diameter på 24 meter. Kuppelen tilbyr besøkende en fantastisk usikt i inntil 18 km i alle retninger. Topprestauranten ”Evo” til stjernekokken Santi Santamaría befinner seg under kuppelen.

GEZE bidro med innovative produkter til det ambisiøse prosjektet. Skyvedørsdriveren Slimdrive SL og teleskopskyvedørsdriveren SLT er funksjonelle elementer i inngangspartiet uten å bryte med bygningens estetikk. Svingdørdriveren TSA 160 Invers sørger for sikre flukt- og rømningsdører og garanterer at dørene kan åpnes ved strømutfall. TS 2000 V lukker sikkert og pålitelig hotellromsdørene i alle etasjene. I midten av den spektakulære glasskuppelen sørger elektriske GEZE spindeldrivere for frisk luft og imponerer med sin perfekte tilpasning til de moderne omgivelsene.