Service og originaldeler

Omfattende tjenesteløsninger fra GEZE

Konsekvent pålitelig og effektiv kundeservice er ett av våre viktigste mål. Det er derfor GEZE tilbyr deg individuelle og tilpassede tjenester. Vi gir deg råd om produktene og tjenestene dine gjennom hele deres livssyklus. Vi finne de riktige løsningene gjennom personlige konsultasjoner.

Serviceavtaler

Skreddersydde løsninger for alle typer bygninger

Vårt regelmessige vedlikehold sikrer funksjonalitet og opprettholder verdien av systemene dine – uavhengig av produsent. Med GEZE-serviceavtaler kan du finne tilpassede løsninger som passer perfekt for deg.

Last ned GEZE-servicebrosjyren (PDF | 2,15 MB)

Kompakt serviceavtale

Servicemedarbeiderne våre er her for å hjelpe deg med deres ekspertise og erfaring.

Servicemedarbeiderne våre er her for å hjelpe deg med deres ekspertise og erfaring. © Karin Fiedler / GEZE GmbH

Den kompakte serviceavtalen er designet for å gi deg perfekt service og et raskt svar på reparasjonsforespørsler til en redusert timepris.

Denne pakken tilbyr service én gang årlig, med følgende fordeler:

 • Vedlikehold: GEZE Service vedlikeholder systemene årlig. Vi anbefaler vedlikehold av dører i rømningsveier to ganger årlig. Vi leverer og fører oversikt i en anleggsspesifikk testbok. Ytelsesregistreringer gjøres direkte på objektet.
 • Sikkerhetskontroll: GEZE Service utfører en årlig kontroll i samsvar med juridiske krav til driftssikkerheten til alle sikkerhets- og styringssystemer som inngår i dørsystemet. Tilsynet dokumenteres i testboken: anleggene er merket med et tilsynsmerke. Hvis vi oppdager sikkerhetsrelevante feil, lager vi et forslag til hvordan vi kan rette dem.

Denne tjenestepakken inkluderer ikke reparasjon eller utskifting av forbruksvarer eller defekte deler. Etter avtale med GEZE-representanten på stedet, kan serviceteknikeren vår bytte ut/erstatte disse delene, og senere fakturere deg for dette.

Komfort serviceavtale

Komfort serviceavtale representerer perfekt service og enda mer bekvemmelighet for deg. Denne pakken tilbyr service to ganger årlig, med følgende fordeler:

 • Vedlikehold: GEZE Service vedlikeholder systemene to ganger årlig.
 • Sikkerhetskontroll: GEZE Service utfører en kontroll i samsvar med juridiske krav til driftssikkerheten til alle sikkerhets- og styringssystemer som inngår i dørsystemet.
 • Slik holder vi oversikt: Vi gir deg servicedokumentasjon for hvert system. Hvert system kommer med en kvalitetsmerking.
 • Ved ekstra servicebesøk belastes en timepris, uten kjørekostnader.

Serviceavtalen Komfort PLUS

Serviceavtalen Komfort PLUS tilbyr service fire ganger årlig, med følgende fordeler:

 • Vedlikehold: GEZE Service utfører vedlikehold for mye brukte dører. Du får en inspeksjonsloggbok for systemet ditt. Det opprettes tjenesteposter på stedet.
 • Sikkerhetskontroll: GEZE Service utfører en kontroll i samsvar med juridiske krav til driftssikkerheten til alle sikkerhets- og styringssystemer som inngår i dørsystemet. Kontrollen dokumenteres i testloggboken og systemet merkes med et klistermerke. Hvis vi oppdager sikkerhetsrelevante feil, utarbeider vi et kostnadsoverslag.
 • Slik holder vi oversikt: Vi tilbyr testdokumentasjon og et systempass for hvert system. 

Eksklusiv serviceavtale

Den Eksklusive serviceavtalen er den komplette pakken fra GEZE. Perfekt service til enhver tid, med et fast budsjett.

Denne pakken skreddersys for å møte dine spesielle behov.

For mer informasjon om en GEZE-serviceavtale kan du laste ned vår Service og vedlikehold-brosjyre:

Den nye EU-forskriften for byggevarer

Ytelseserklæring som et nytt produktbevis

Den nye EU-forskriften for byggevarer (BauPV) trådte i kraft 1. juli 2013. Den er juridisk gjeldende og erstatter de foregående retningslinjene for byggevarer (BPR). BauPV gjelder kun produkter som overholder europeiske produktstandarder. Dette påvirker:

 • GEZE dørlukkere - hEN: EN 1154
 • GEZE integrerte slagdører i helglass - hEN: EN 14351
 • GEZE sikkerhetsteknologi - hEN: EN 179, EN 1125
 • GEZE NATURLIG RØYK- OG VARMEAVTREKK - hEN: EN 12101-2

Den siste oppdateringen til forskriften gjelder produsentens “ytelseserklæring”. Den erstatter den tidligere gjeldende samsvarserklæringen og beskriver den konkrete og påviselige ytelsen til et produkt. Krav til CE-merking er også utvidet.

GÅ TIL YTELSESERKLÆRINGER
Endring og modernisering

Fra konsultasjon til installasjon

Ekspertteamet vårt støtter deg når du konverterer utdatert utstyr.

Ekspertteamet vårt støtter deg når du konverterer utdatert utstyr. © Karin Fiedler / GEZE GmbH

Generelt sett har forventet levetid og levetid for byggeteknologi alltid vært kortere enn selve bygningen. Nye standarder og lovverk endrer imidlertid forventningene, særlig med tanke på byggesikkerhet.

GEZE støtter deg i tilpassing av utdatert utstyr for å forbedre nytten og sikkerheten til systemene dine. Moderniseringer holder produktene på nivå med de siste tekniske standardene. I tillegg kan viktige funksjonelle deler ettermonteres for å forbedre driftsegenskapene. GEZE tilbyr fremtidsrettede produktløsninger og langsiktig ekspertise.

Downloads

Finn viktig informasjon og dokumenter du kan laste ned her

Last ned GEZE-servicebrosjyren (PDF | 2,15 MB)

GEZE Service – Til tjeneste, hvor enn du er