GEZE på sikkerhetsmessen i Essen Besøk oss fra 25. - 28. september 2018

Nettverkstilkoblet sikkerhet. Laget av GEZE. Hvordan kan bygninger betjenes sikrere, komfortabelt, effektivt, økonomisk og mer bærekraftig? Med det nye innovative GEZE-systemet for bygningsautomatisering: GEZE Cockpit er det første smarte systemet for dør-, vindus- og sikkerhetsteknikk. Besøkende vil også bli begeistret over den ekstra fordelen med det trådløse utvidelsessettet for hold-åpen-systemer på branndører. Det er alt en vinner! De selvlåsende panikklåsene for slagdører og de mange fordelene med det "usynlige" styringssystemet vil garantert imponere besøkende på varemessen.

Økt sikkerhet gjennom smart nettverkstilkobling

Bygninger blir sikrere når produkter fra forskjellige produktgrupper i bygningen kommuniserer optimalt med hverandre. GEZE Cockpit er det første smarte systemet for dør-, vindus- og sikkerhetsteknikk. Det gjør det mulig for GEZE-produkter å bli smart nettverkstilkoblet og visualiseres, overvåkes og betjenes sentralt. GEZE Cockpit gjør det for første gang mulig å integrere den fulle intelligensen til GEZE-produktene - dvs. alle tilgjengelige styringsalternativer og statusinformasjon - i et sentralt driftskontrollanlegg: for helt nye muligheter i smartbygninger. GEZE Cockpit kan brukes som et uavhengig system eller integreres i en overordnet bygningsstyringsteknikk.

Mer om GEZE Cockpit

Utvidelse av GEZE hold-åpen-systemer med "radio": FA GC 170 trådløs utvidelse

FA GC 170 trådløs utvidelse

GEZE FA GC 170 trådløs utvidelse erstatter kabelforbindelser med trådløse løsninger.

Hold-åpen-systemområdet, med en helt spesiell utvidelsesløsning for branndører, er enda sikrere, mer praktisk og mer diskret. GEZE FA GC 170 trådløs utvidelse erstatter kabelforbindelser med trådløse løsninger. Komponentene i det trådløse utvidelsessettet kan enkelt kobles til eksisterende systemer via en trådløs modul. FA GC 170 er en kjærkommen løsning for ettermontering. Ny og utmerket: GEZE trådløs utvidelse ble hedret på ICONIC AWARDS 2018: Innovativ Arkitektur.