FocusOpen i sølv: GEZE ActiveStop vinner nok en gang en ledende designpris


Enda en utmerkelse bekrefter designkvaliteten hos GEZE ActiveStop: Dørdemperen for innerdører, som vant en pris i 2015, har nå vunnet Design-Center Baden-Württemberg FocusOpen 2017-prisen i sølv for den nye rammemonterte versjonen. Produktet vises til 22. november 2017 på den tilhørende utstillingen i MIK Museum Information Kunst i Ludwigsburg.

Designkvalitet står i sentrum for den prestisjefylte prisen. Panelet belønnet den nye rammemonterte GEZE ActiveStop-versjonen som en innovativ produktløsning med enestående designkvalitet og gav den topplassering i kategorien 'Living'.

Den nye GEZE ActiveStop-dørdemperen kan også fås i en versjon som kan integreres sømløst i dørbladet – enda et prisvinnende produkt. Bilde: GEZE GmbH


GEZE ActiveStop gir innovativ komfort for romdører i kombinasjon med elegant design. Nå er det enklere og behageligere enn noensinne å gå inn i et rom. Det intelligente systemet gir kontrollert, dempet åpning og lukking av romdører, enten den er ettermontert som en versjon som enkelt kan monteres på rammen og tas av igjen, eller integreres diskré i dørbladet. Takket være den lille integreringsdybden oppfyller dørdemperen de strengeste designkravene og kan bygges inn usynlig i praktisk talt alle dørblader.

Myk stopp – lett å åpne – stille lukking
Den intelligente dørdemperen hindrer også skade på vegger og møbler i nærheten av døren og på døren selv. Enten du trykker forsiktig eller mer energisk åpner GEZE ActiveStop dører uavhengig opp til en justerbar hold-åpen-posisjon på mellom 80 og 140 grader. Dørene stoppes til riktig tid og holdes åpne i den posisjonen som kreves, på en sikker måte. Takket være den aktive dempefunksjonen lukkes dørene rolig og forsiktig når de når 25 grader. GEZE ActiveStop sørger for at dørene holdes sikkert åpne av seg selv, uten behov for en dørlukker. Dørene beveger seg fritt mellom 25 og 60 grader. De stoppes sikkert ved 25 og 60 grader.

Prestisjefull og tradisjonell designpris

Den nye GEZE ActiveStop-dørdemperen sikrer også ny dørstyring i versjonen montert på rammen. Bilde: GEZE GmbH

Den internasjonale designprisen fra Baden-Württemberg – som er utdelt siden 2015 som FocusOpen-prisen – kan se tilbake på en lang designtradisjon, og den har høy anseelse både her i Tyskland og i utlandet. Design Center Baden Württemberg inviterer bedrifter og designere fra hele verden til å delta. 'Focus Silver'-prisen går til produkter som har en designkvalitet og innovative løsninger som imponerer innenfor en kategori.

Filer:
NO_FocusOpen2017.DOC2.8 M