GEZE - GEZE employees participate in Ditzinger Race
GEZE-ansatte løp inn 9000 euro for pasienter med cystisk fibrose
Høytidelig overrekkelse av gavesjekk

Ditzingers løp for livet

I strålende vårvær løp tretti løpere fra GEZE 27. april 2008 for en god sak: Landsforbundet Baden-Württemberg for cystisk fibrose arrangerte det tiende Ditzinger ”Løp for livet“ til nytte for mennesker som lider av cystisk fibrose. Målet for dette veldedighetsløpet var å løpe for å samle inn penger til Foreningen for cystisk fibrose, for å støtte prosjekter som arbeider for bedre behandling og utvidet forskning samt markedsføring og opplæring av leger og fysioterapeuter og rehabilitering for de pårørende.

Den fargerike blandingen av GEZE ansatte løp til sammen 450,5 kilometer. Hver løpte kilometer ble sponset med 20 euro, så i alt samlet de inn over 9000 euro. På startstreken sto det representanter fra alle avdelinger, både fra ledelsen, lærlinger og tidligere ansatte. GEZE ansatte kom helt fra Hessen, Saarland og Rhein-Neckar-Dreieck for å delta. Like fargerik som gruppen fra GEZE var de andre "livsløperne": Løp for livet er et åpent jogge- og gå arrangement for både profesjonelle løpere og amatører. Det begynner klokken 8.30 og varer til 16.00, og alle kan gå eller løpe i sitt eget tempo. Michael Rasimus, løpsorganisator hos GEZE, løp 50 kilometer over tre etapper, mens lærlingen Björn Schradi løp 24 kilometer. Som „løpsgåer“ beviste Martina Martens stor utholdenhet og gikk 17,5 kilometer. At man kan forbinde moro med en god sak viste også de andre GEZE-medarbeiderne, som tilbakela kortere etapper. Peter Vogel møtte med forsterkning til start: hans 7 år gamle sønn, Lukas, klarte 10 kilometer.

Den uformelle atmosfæren i det åpne løpet, hvor det ikke er tiden som teller, men antall sponsede kilometer, vil garantert lokke til seg nye GEZE-ansatte neste år. På denne måten blir de også kjent med kolleger fra andre avdelinger.

Cystisk fibrose (CF) er den vanligste medfødte og uhelbredelige stoffskiftesykdommen i Mellom-Europa. Cystisk fibrosepasienter trenger daglig intensiv fysioterapi, pusteøvelser og inhalert medisin. De må også stadig kjempe mot infeksjoner. Med intensiv behandling er en levetid over 30 år mulig.

Last ned pressemelding: Høytidelig overrekkelse av gavesjekk

GEZE-ansatte løp inn 9000 euro for pasienter med cystisk fibrose